Lorien 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.737 Çözümler 3 Beğeniler 4.918 Yer Kaer Morhen 16 Aralık 2024 #1 Hocam bu DxDiag çıktıları ne işe yarıyor? Arada forumda görüyorum az önce de Caner hocam açmış mesela.
Hocam bu DxDiag çıktıları ne işe yarıyor? Arada forumda görüyorum az önce de Caner hocam açmış mesela.
Caner Uncu 59 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.476 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.158 Yer Çorum 16 Aralık 2024 #2 Lorien dedi: Hocam bu DxDiag çıktıları ne işe yarıyor? Arada forumda görüyorum az önce de Caner hocam açmış mesela. Genişletmek için tıkla... Çözüldü Konu 'DxDiag bilgileri ne işe yarıyor?' 4 Mayıs 2024 Hocam bu DxDiag bilgileri ne işe yarayabilir? Biz de kendi anakartlarımızın bu bilgilerini paylaşalım mı, birilerinin bir işine yarar mı?
Lorien dedi: Hocam bu DxDiag çıktıları ne işe yarıyor? Arada forumda görüyorum az önce de Caner hocam açmış mesela. Genişletmek için tıkla... Çözüldü Konu 'DxDiag bilgileri ne işe yarıyor?' 4 Mayıs 2024 Hocam bu DxDiag bilgileri ne işe yarayabilir? Biz de kendi anakartlarımızın bu bilgilerini paylaşalım mı, birilerinin bir işine yarar mı?