electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 655 14 Ocak 2024 #1 Aşağı yukarı 1 karış büyüklüğünde. Monitörüm eski fakat sorunum tüm monitörlerde var. Sorunu ekran kartı bölümüne açmam gerekebilir. Ekran kartı: RTX 2060 (12GB)
Aşağı yukarı 1 karış büyüklüğünde. Monitörüm eski fakat sorunum tüm monitörlerde var. Sorunu ekran kartı bölümüne açmam gerekebilir. Ekran kartı: RTX 2060 (12GB)
Çözüm electro 17 Ocak 2024 Hocam nasıl ayıracağım?(ben toplamadım o yüzden.) Yener K dedi: Öyle zor olur. PSU'ya da ayırıp diğer sisteme takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım sorunu çözdüm. Biraz kasayı temizledikten sonra hiç olmamaya başladı.
Hocam nasıl ayıracağım?(ben toplamadım o yüzden.) Yener K dedi: Öyle zor olur. PSU'ya da ayırıp diğer sisteme takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım sorunu çözdüm. Biraz kasayı temizledikten sonra hiç olmamaya başladı.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.721 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 17 Ocak 2024 #11 Sıkıntı yok, sonuçta test edilecek. Darboğaz falan burada önemli değil. Artı 0 Eksi
KS KS electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 655 17 Ocak 2024 #12 Yener K dedi: Sıkıntı yok, sonuçta test edilecek. Darboğaz falan burada önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının güç kaynağına giden kablosunu bulamadığım için E8400'lü sisteme takamadım. Ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Sıkıntı yok, sonuçta test edilecek. Darboğaz falan burada önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının güç kaynağına giden kablosunu bulamadığım için E8400'lü sisteme takamadım. Ne yapabilirim?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.721 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 17 Ocak 2024 #13 Anladım hocam, bu durumda diğer sistemdeki PSU'yu kullanmaktan başka yol gözükmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 655 17 Ocak 2024 #14 Yener K dedi: Anladım hocam, bu durumda diğer sistemdeki PSU'yu kullanmaktan başka yol gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yani iki kasa aynı anda açık olacak, kablosu olanı kablosu olmayan kasadaki ekran kartına takacağım doğru mu? Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Anladım hocam, bu durumda diğer sistemdeki PSU'yu kullanmaktan başka yol gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yani iki kasa aynı anda açık olacak, kablosu olanı kablosu olmayan kasadaki ekran kartına takacağım doğru mu?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.721 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 17 Ocak 2024 #15 Öyle zor olur. PSU'ya da ayırıp diğer sisteme takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 655 17 Ocak 2024 #16 Hocam nasıl ayıracağım?(ben toplamadım o yüzden.) Yener K dedi: Öyle zor olur. PSU'ya da ayırıp diğer sisteme takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım sorunu çözdüm. Biraz kasayı temizledikten sonra hiç olmamaya başladı. Son düzenleme: 19 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam nasıl ayıracağım?(ben toplamadım o yüzden.) Yener K dedi: Öyle zor olur. PSU'ya da ayırıp diğer sisteme takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım sorunu çözdüm. Biraz kasayı temizledikten sonra hiç olmamaya başladı.