Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Yani sadece bazılari sorunlu bazıları sorunsuz Wraith elindeki yeni parti olması lazım stokları yeni geldi pişman edeceğini zannetmiyorum diğer arkadaşlar yorumunu yapabilir garanticiyseniz diğer modele yönelebilirdim @23783 hocamın bilgisi varsa bilgi verirse iyi olur.
Ben bu bayram aldım zaten indirimdeyken. Bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten. Sabahtan beridir birçok insan Atk A9 Air öneriyor Leviathan V4 yerine. Daha kutusu açılmadığı için iade edebilirim.
Hocam ne farkı var acaba? İkisi de 750 IPS, 50G ve 30.000 DPI sağlıyor. Tek farkları 3950 Ultra'da daha geniş bir LOD Height var oda hiç önemli bir şey değil.
Ben bu bayram aldım zaten indirimdeyken. Bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten. Sabahtan beridir birçok insan ATK A9 Air öneriyor Leviathan V4 yerine. Daha kutusu açılmadığı için iade edebilirim.
Air sensör olarak daha iyi tek farkıda o zaten. RAWM'da sorunlar vardı, düzeltildi diyorlar fakat Wraith'in elindekiler sorunlu partiler diye biliyorum. Bence Air tercih edin.
Leviathan konusunda patch sorunu hic olmadi 4-5 kisi sorun yasadi diye herkes panikledi. Kalite olarak Leviathan daha iyi bir model. Sensor olarak Ultra takısının bir etkisi yok sadece ATK'nın taktığı bir isim. A9 Air bataryada daha iyi Leviathan encoderde daha iyi. Optik encoder ile gelmesi zaten basli basina bir arti Leviathan'ın
Hocam ne farkı var acaba? İkisi de 750 IPS, 50G ve 30.000 DPI sağlıyor. Tek farkları 3950 Ultra daha geniş bir LOD Height sağlıyor oda hiç önemli bir şey değil.
Ben bu bayram aldım zaten indirimdeyken. Bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten. Sabahtan beridir birçok insan Atk A9 Air öneriyor Leviathan V4 yerine. Daha kutusu açılmadığı için iade edebilirim.
Leviathan konusunda patch sorunu hiç olmadi 4-5 kisi sorun yasadi diye herkes panikledi. Kalite olarak leviathan daha iyi bir model. Sensor olarak Ultra takısının bir etkisi yok sadece ATK'nın taktığı bir isim. A9 Air bataryada daha iyi leviathan encoderde daha iyi. Optik encoder ile gelmesi zaten basli basina bir arti Leviathan'ın.
Ultra modelde ATK'nın kendi ROM'u yüklü. Hissedilecek bir fark asla yok. Lod farkı var sadece.
Iade ermenize guzel yok Leviathan'da on numara mouse.
Bir arkadaş ile sırf bundan dolayı sorun yaşamıştık hala aklımda ikinizinde ağzınıza sağlık bir ürün bir kişide sorun oldu diye o ürün asla sorunlu olmaz dediğiniz gibi kronik diyeceğimiz kadar ileri seviye olduğunu düşünmüyorum sizin gibi.
Leviathan konusunda patch sorunu hic olmadi 4-5 kisi sorun yasadi diye herkes panikledi. Kalite olarak Leviathan daha iyi bir model. Sensor olarak Ultra takısının bir etkisi yok sadece ATK'nın taktığı bir isim. A9 Air bataryada daha iyi Leviathan encoderde daha iyi. Optik encoder ile gelmesi zaten basli basina bir arti Leviathan'ın
Ultra modelde ATK'nın kendi ROM'u yüklü. Hissedilecek bir fark asla yok. LOD farkı var sadece.
Iade ermenize guzel yok Leviathan'da on numara mouse.