xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 14 Ekim 2025 #21 Kulaklik geldi, fakat mikrofon yok. Entegre mikrofon, alacak arkadaşlar için bilgi olsun diye yazıyorum.
Kulaklik geldi, fakat mikrofon yok. Entegre mikrofon, alacak arkadaşlar için bilgi olsun diye yazıyorum.
H Hastati Çalışkan Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 32 Beğeniler 7 15 Ekim 2025 #22 xLeomessi dedi: Kulaklik geldi, fakat mikrofon yok. Entegre mikrofon, alacak arkadaşlar için bilgi olsun diye yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ses kalitesi nasıl acaba?
xLeomessi dedi: Kulaklik geldi, fakat mikrofon yok. Entegre mikrofon, alacak arkadaşlar için bilgi olsun diye yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ses kalitesi nasıl acaba?
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 17 Ekim 2025 #23 Hastati dedi: Mikrofon ses kalitesi nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Yani tatmin eder hocam ama ben iade edicem. Bu paraya v9 pro alıcam sanırım.
Hastati dedi: Mikrofon ses kalitesi nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Yani tatmin eder hocam ama ben iade edicem. Bu paraya v9 pro alıcam sanırım.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.144 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.311 17 Ekim 2025 #24 Çok güzel duruyor, ihtiyacım olsa alırdım ama kulaklığım var zaten. İhtiyacı olanlar direkt kapsın bence "Pembe kız rengidir" diyen herifleri dinlemeyin.
Çok güzel duruyor, ihtiyacım olsa alırdım ama kulaklığım var zaten. İhtiyacı olanlar direkt kapsın bence "Pembe kız rengidir" diyen herifleri dinlemeyin.