Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lotuferhat

Üyecik
Selam. Başlıkta belirttiğim kulaklığı yeni aldım, "smartswitch" özelliği ile telefon üzerinden ayar yapabilmek istiyorum ama olmuyor. Ya sadece bilgisayara bağlı oluyor ya da sadece telefona. Ama iki cihaza aynı anda bağlanabiliyor olmam gerek eğer ki yanlış bilmiyorsam. Smartswitch'i çalıştırmak için tuşa bastığımda genelde ekranda ya da arka planda çalan bir şarkı veya video varsa onu durdurup geri başlatıyor. Cihaza reset atma, telefon üzerindeki aygıtlar kısmından unut yapıp tekrar bağlanmayı yaptım ama bir şeyi değiştirmedi.
@michaelscofield

Çözüm
Hocam alıcıyı takıyorsunuz PC'ye, bağlanıyor.

Telefondan da Bluetooth'u seçip eşleştiriyorsunuz.

Renk buz mavisine dönünce 2 cihaz da bağlanmış oluyor. Telefon uygulaması çalışmıyor ama, onu söyleyeyim. Yani oradan bir ayar yapmayacaksınız. Telefon programı, sadece telefon için geçerli. Orada ekolayzer var ama telefon için geçerli o. PC'de zaten programı yok.

PC'de ekolayzer vs. istiyorsanız THX satın almanız lazım, 10 dolara düşüyor fiyatı. Onu alırsanız o zaman ekolayzer ayarları THX'in stereo ve 7.1 özelliği Bass Boost gibi özellikleri kullanıyorsunuz. Ses de, kalitesi de artıyor.

THX almak isterseniz de sadece Razer'ın sitesi satıyor ve kulaklığın seri numarası ile faturanızı siteye yükleyerek cihazınızı kaydediyorsunuz. Düz 7.1 programını indirince de oradan THX'in de ayrı programı var sanırım indirim kodu falan geliyordu, o kod ile de THX alma ekranına gidiyorsunuz. Sanırım 30 gün deneme süresi falan var. Direkt alabiliyorsunuz.

THX'i de başka cihazlarda da kullanabiliyorsunuz, başka kulaklıklarda da çalışıyor. Hoparlör vs. örneğin.
Kontrol etmek istediğiniz nedir? Smart Switch misal PC de oyun oynarken 2 cihaza bağlı kalıyorsunuz ve telefon ile arama geldiğinde görüşmeye geçmek için basıyorsunuz. Olayı bu sizin dediğiniz kontrol ya da ayar nedir?

Hatta az önce denedim normalde 2.4 de bağlıyken yeşil, Bluetooth da mavi olurken 2 cihazı da bağlarsan buz mavisi oluyor.

Herhangi bir şey dinlerken PC de veya oyun oynarken arama gelince otomatik bağlanıyor direk gelen aramaya. Çağrı bitince de oyuna devam ediyor yani 2.4'e geçiyor. Uygulamanın mantığı bu.

Son düzenleme:
Kontrol etmek istediğiniz nedir? Smart Switch misal PC de oyun oynarken 2 cihaza bağlı kalıyorsunuz ve telefon ile arama geldiğinde görüşmeye geçmek için basıyorsunuz. Olayı bu sizin dediğiniz kontrol ya da ayar nedir?

Hatta az önce denedim normalde 2.4 de bağlıyken yeşil, Bluetooth da mavi olurken 2 cihazı da bağlarsan buz mavisi oluyor.

Herhangi bir şey dinlerken PC de veya oyun oynarken arama gelince otomatik bağlanıyor direk gelen aramaya. Çağrı bitince de oyuna devam ediyor yani 2.4'e geçiyor. Uygulamanın mantığı bu.
İki cihazı aynı anda bağlayamıyorum, telefon uygulaması üzerinden vesaire bağlanmaya çalıştığımda ya da direkt BT üzerinden bağlanmaya çalıştığımda bağlanmaya çalışıyor ama bağlanmıyor, PC ile bağlantısını kestiğimde sadece telefon üzerinden bağlanabiliyorum. Rica etsem ilk başta nasıl bağladığınızı vesaire anlatma şansınız var mı?
Ayrıca hem PC hem telefona bağlı olduğumda telefon uygulaması üzerinden yaptığım ayarlar bilgisayarda kullanırken de geçerli oluyor mu?

Hocam alıcıyı takıyorsunuz PC'ye, bağlanıyor.

Telefondan da Bluetooth'u seçip eşleştiriyorsunuz.

Renk buz mavisine dönünce 2 cihaz da bağlanmış oluyor. Telefon uygulaması çalışmıyor ama, onu söyleyeyim. Yani oradan bir ayar yapmayacaksınız. Telefon programı, sadece telefon için geçerli. Orada ekolayzer var ama telefon için geçerli o. PC'de zaten programı yok.

PC'de ekolayzer vs. istiyorsanız THX satın almanız lazım, 10 dolara düşüyor fiyatı. Onu alırsanız o zaman ekolayzer ayarları THX'in stereo ve 7.1 özelliği Bass Boost gibi özellikleri kullanıyorsunuz. Ses de, kalitesi de artıyor.

THX almak isterseniz de sadece Razer'ın sitesi satıyor ve kulaklığın seri numarası ile faturanızı siteye yükleyerek cihazınızı kaydediyorsunuz. Düz 7.1 programını indirince de oradan THX'in de ayrı programı var sanırım indirim kodu falan geliyordu, o kod ile de THX alma ekranına gidiyorsunuz. Sanırım 30 gün deneme süresi falan var. Direkt alabiliyorsunuz.

THX'i de başka cihazlarda da kullanabiliyorsunuz, başka kulaklıklarda da çalışıyor. Hoparlör vs. örneğin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam, teşekkürler. Benim aynı anda 2 cihaza bağlanma konusunda problemim var ama eğer telefon uygulaması üzerinden yaptığım ayarlar PC'de geçerli değilse çok da gerek yok, zaten görüşmeyi kulaklığa aktarmak değildi niyetim. Belki oradaki ayarlar etkiliyordur diye sorguluyordum.

Son düzenleyen: Moderatör: