Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 8 Nisan 2025 #1 Merhaba, bu kulaklığın pad kısımlarını çıkarıp yıkayıp takmak mümkün mü? Ürün linki: https://amzn.eu/d/hSXyAYC
Merhaba, bu kulaklığın pad kısımlarını çıkarıp yıkayıp takmak mümkün mü? Ürün linki: https://amzn.eu/d/hSXyAYC
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 8 Nisan 2025 #2 Makinaya atabilirsin çorabın ya da başka bir kumaş poşetle içine koyup.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 8 Nisan 2025 #3 drakkar dedi: Makinaya atabilirsin çorabın ya da başka bir kumaş poşetle içine koyup. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaya çalışırken tamamen kullanılmaz hale getirmek gibi bir çekingem var, nasıl çıkarılacağını biliyor musunz?
drakkar dedi: Makinaya atabilirsin çorabın ya da başka bir kumaş poşetle içine koyup. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaya çalışırken tamamen kullanılmaz hale getirmek gibi bir çekingem var, nasıl çıkarılacağını biliyor musunz?
2 20349 Becerikli Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 65 8 Nisan 2025 #4 Lemrado dedi: Çıkarmaya çalışırken tamamen kullanılmaz hale getirmek gibi bir çekingem var, nasıl çıkarılacağını biliyor musunz? Genişletmek için tıkla... İslandıktan sonra şekli değişir mi acaba o konuda emin olamadım?
Lemrado dedi: Çıkarmaya çalışırken tamamen kullanılmaz hale getirmek gibi bir çekingem var, nasıl çıkarılacağını biliyor musunz? Genişletmek için tıkla... İslandıktan sonra şekli değişir mi acaba o konuda emin olamadım?
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 8 Nisan 2025 #5 20349 dedi: İslandıktan sonra şekli değişir mi acaba o konuda emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Sanırım hafızalı sünger var kulaklıkta o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum ama emin değilim tabii...
20349 dedi: İslandıktan sonra şekli değişir mi acaba o konuda emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Sanırım hafızalı sünger var kulaklıkta o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum ama emin değilim tabii...
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 8 Nisan 2025 #6 Lemrado dedi: Sanırım hafızalı sünger var kulaklıkta o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum ama emin değilim tabii... Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulanırsa problem olmayacaktır kısa devirde yıkayın.
Lemrado dedi: Sanırım hafızalı sünger var kulaklıkta o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum ama emin değilim tabii... Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulanırsa problem olmayacaktır kısa devirde yıkayın.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 8 Nisan 2025 #7 drakkar dedi: Düzgün kurulanırsa problem olmayacaktır kısa devirde yıkayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
drakkar dedi: Düzgün kurulanırsa problem olmayacaktır kısa devirde yıkayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.