wallywestr

Uzman
Merhaba, ben V3X Hyperspeed modelini aldım ama yaklaşık 1200 TL daha ucuz olan V2 Hyperspeed modeli, yapay zekâya göre daha üstün. V2 HyperSpeed: "HyperClear Super Wideband" mikrofon kullanır. V3X HyperSpeed: Standart "HyperClear Cardioid" mikrofon kullanır, yani daha düşük seviye mikrofon kullanır diyor. Üstüne, V2 Hyperspeed'de sürücüler üst seviye gibi titanyum kaplamayken V3X Hyperspeed'de normal sürücüler var. Son olarak, V2 Hyperspeed'de hafıza çipi var, yani ses modları arasında geçiş yapabiliyor (music, game gibi). V3X Hyperspeed'de bu yok. Ben fiyatı daha yüksek diye V3X Hyperspeed tercih ettim. İade edip V2 Hyperspeed mi almalıyım? Yurtdışı çıkış fiyatlarında da sanırım V2 Hyperspeed daha yüksek fiyatla çıkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden mesela hocam? çıkış olarak v2 hyperspeed orta segmente (130 dolara) v3x hyperspeed ise giriş segmente (100 dolar) çıktığını söylüyor direkt segment farkı var diyor

X olanlar dahili thx yok diye biliyorum.
Bu ikisi arası arasında ses kalitesi olarak v3x.
Mikrofon kalitesi olarak v2 diyebilirim incelemelere göre.
Seçim ne istediğinize bağlı .

Ben yakıştırıyorum. O kadar para verip kulaklık alıyoruz, sadece Counter-Strike oynarken ayak sesi duyalım diye mi? Cloud 2 ve Cloud 2 Wireless'te çektiğim çileleri hiçbir yerde çekmedim ben. Onlarca markadan yüzü aşan kulaklık kullandım, bu kadar vasıfsız ve pratik olmaktan uzak çok az ürün gördüm.

• Sürücü desteği yok.
  • Ses kartı rezalet. Bozulup duruyor.
  • Rahat değil.
  • Müzik, film işkence.
  • Wireless model kopmasın diye dualarla oyuna giriyordum.

Ben sevmiyorum, sevene düşman değilim ama reklamını yapana ağır düşmanım.

Ama neyse ki Counter-Strike oynarken ayak sesi duyabiliyoruz. Benim PC boot eder etmez otomatik Counter-Strike açıyor zaten.

Nova Pro'yu Wireless olarak ben de kullanıyorum şu anda. Segment aynı değil belki tamam ama yani Cloud 2 kulaklıksa Nova'ya yeni kelime üretmek gerekiyor. Sadece bu da değil. Dolapta duran Nova 7, Rampage SN-RW1; kullanıp sattığım diğer kulaklıklar vs. Cloud 2'ye kulaklık demek hepsine hakaret olur. Yani Cloud 2'yi rezalet sıralamasında rahat ilk 3'e koyarım.

Hocam BlackShark v3X HyperSpeed daha mı iyi yani Cloud3s Wireless'a göre?

Son olarak sizce V2 HyperSpeed mi daha iyi yoksa v3X HyperSpeed mi? Yapay zeka ilki daha iyi diyor çünkü X serisi olmadığından daha iyi sürücü, daha iyi mikrofon var diyor. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
V3X tercih edin. Yapay zekaya göre değil, kullanıcı tecrübelerine göre ürün tercih edin. İkisini de kullanmadım ancak genel kanım V3X'in daha önde olduğu. Sırf mikrofon için daha iyi bir üründen vazgeçmek biraz absürt geliyor bana.
içinde hafıza çipi var deniyor bu sayede hafızada eq ayarlarını tutup tuş aracılığıyla music/game gibi değişiklikler yapabiliyormuş bu sizce önemli mi? ayrıca sürücü olarak v3x de düz razer sürücüler kuşşanılırken, v2 hyperspeed de özel titanyum kaplama sürücüler kullanılmış. daha iyi değil midir o yüzden ses anlamında?