Talha Yiğit
Uzman
RAZER Blackshark V2 Pro Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Blackshark V2 Pro Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananla

Hangi üretim yılında var bilmiyorum fakat ben 3 yıldır kablolu versiyonunu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Yenilerinde sorun varsa bilemem tabi.Barracudalarda olduğu gibi menteşesinden kronik çatlama sorunu olan bir kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam.
Yenilerinde var 2023 modelinde, yan kısmı kırılıyor ucuza kaçtıkları için, ayrıca V2 usb modelininde malzeme kalitesi iyi değil, en azindan menteşesi kopmuyor.Hangi üretim yılında var bilmiyorum fakat ben 3 yıldır kablolu versiyonunu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Yenilerinde sorun varsa bilemem tabi.
2 kere kullandım, servise gönderdim. Arkadaşın dediği üzere sorun kronik. Uzak durun derim, 1 senedir HS80 Max’imle oldukça mutluyumBarracudalarda olduğu gibi menteşesinden kronik çatlama sorunu olan bir kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam.