ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba, Razer BlackShark V2 Pro PlayStation Edition (2024) ürünü var birinde. Benden Razer BlackShark V2 Pro 2023 takas istiyor. Sistemi siyah oldugu için beyaz kulaklıgı sırıtıyormus. Takas edilir mi? Bilgisayarda kulanmak için takas edeceğim ve PS5 var bende. Sizce mantıklı mı? 2 ürün de kutulu faturalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takas edilir. PC için EQ ayarı yapacaksan zaten Steelseries sonar tarzı uygulamalar var. PS5 için ayrı uyumlu hemde adam sana 2024 ürünü verip 2023 ürünü alıyor. Her türlü karlı bana kalırsa.

@Spartan, PS5 versiyonu bayağı ucuza satıldı bir dönem. 3.000 TL gibi bir fiyata. Sanırım o indirimden aldı arkadaş. Driver desteği yok diye de driver destekli modelle takaslamak istiyor.
Dediğim gibi Driver desteği önemsiz. EQ ayarını vs Sonar gibi uygulamalardan çok rahat ayarlar. Bu mikrofon gürültü engelleme tarzı ayarlar için dahi geçerli. +Sı ne güncel ürün almış olacak hem PS5'i var mış arkadaşın işine de gelir.

@Spartan, PS5 versiyonu bayağı ucuza satıldı bir dönem. 3.000 TL gibi bir fiyata. Sanırım o indirimden aldı arkadaş. Driver desteği yok diye de driver destekli modelle takaslamak istiyor.

Hocam faturası 7850₺ baktım test ettim verdim takasa ve benim kulaklık menteşeleri çatlak idi bunu da ona söyledim kabul etti geldi gördü 2 ürünüde test ettik verdim onun üründe menteşeleri sağlamdı ve bu kronik bu kulaklıklarda.

Dediğim gibi driver desteği önemsiz. EQ ayarını vs sonar gibi uygulamalardan çok rahat ayarlar. Bu mikrofon gürültü engelleme tarzı ayarlar için dahi geçerli. Artısı ne güncel ürün almış olacak hem PS5'i var mış arkadaşın işine de gelir.

Hocam şimdi geldi takas ettik PS5 var bende zaten pek kulanmayacağım gibi birçok kulaklık var elimde typc girişi vardı direk bağladım anakarta çalışmadı yanında getirdiği USB dönüştürücü vardı öyle bağladık çalıştı sence neden direk typc olarak çalışmadı ürün.

Hocam faturası 7850₺ baktım test ettim verdim takasa ve benim kulaklık menteşeleri çatlak idi bunu da ona söyledim kabul etti geldi gördü 2 ürünüde test ettik verdim onun üründe menteşeleri sağlamdı ve bu kronik bu kulaklıklarda.

Hocam şimdi geldi takas ettik PS5 var bende zaten pek kulanmayacağım gibi birçok kulaklık var elimde typc girişi vardı direk bağladım anakarta çalışmadı yanında getirdiği USB dönüştürücü vardı öyle bağladık çalıştı sence neden direk typc olarak çalışmadı ürün.
TypeC'den kastın kablolu olarak mı bağladın ?

Bazı kablosuz kulaklıkların ekstra kablolu kullanma modu olmuyor yani kabloyu taktığında sadece şarj etme işlevi görüyor. Onun dışında kasandaki TypeC portu arızalı olabilir. Port arızalı mı kontrol etmek için kulaklığın TypeC alıcısını telefona takıp dene çalışırsa o zaman kasandaki TypeC portunda problem var.

Type-C'den kastın kablolu olarak mı bağladın?

Bazı kablosuz kulaklıkların ekstra kablolu kullanma modu olmuyor yani kabloyu taktığında sadece şarj etme işlevi görüyor. Onun dışında kasandaki Type-C portu arızalı olabilir. Port arızalı mı kontrol etmek için kulaklığın Type-C alıcısını telefona takıp dene çalışırsa o zaman kasandaki Type-C portunda problem var.

Porta bir problem yok kablosuz direk donglesi vardı bağladım olmadı 2 portuda denedim ankartımda sıfır yani ve ek olarak o portları da kullanıyorum anlam veremedim dongle bozuk desek dongle USB dönüştürücü ile çalıştı.

Porta bir problem yok kablosuz direk donglesi vardı bağladım olmadı 2 portuda denedim ankartımda sıfır yani ve ek olarak o portları da kullanıyorum anlam veremedim dongle bozuk desek dongle USB dönüştürücü ile çalıştı.
Belki PC için TypeC desteği yoktur o kadarını bilemiyorum açıkcası.