Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Mikrofon sizin için önemliyse biraz daha çıkıp Ampligame H9 bakabilirsiniz.
www.elitmuzik.com.tr
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
V2 X'in testlerine baktığımda fena değildi. Mikrofon çok önemli değil benim için sesim karşıya net gitsin yeter. Bu kulaklığın verdiği ses kalitesi olarak bir farkı var mı?Mikrofon sizin için önemliyse biraz daha çıkıp Ampligame H9 bakabilirsiniz.
![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
- Makaleler
- 1
V2 X'in testlerine baktığımda fena değildi. Mikrofon çok önemli değil benim için sesim karşıya net gitsin yeter. Bu kulaklığın verdiği ses kalitesi olarak bir farkı var mı?
Bu videodan bakabilirsiniz. Mikrofonu fiyatının çok üstünde. Ses kalitesi olarak aman aman bir fark yok. İkisini de denemiş biri olarak V2 X daha rahat geldi bana. Koca kafalıyım biraz. Küçük kafalı birine H9 daha iyi olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-