wallywestr

Uzman
Merhaba,

BlackShark V2 X kullanıyorum, memnunum ama kablosuza geçmek istiyorum. Nova 5 Wireless'ın performansı BlackShark V2 X'e göre nasıldır? Daha mı iyidir, daha mı kötüdür? Mikrofon performansını da ayrı merak ediyorum. Ayrıca gecikme olur mu? Kulaklıklarda gecikme, klavye ve mouselara göre daha çok oluyor diye biliyorum. Online oyunlarda kullanacağım için gecikme varsa bu sıkıntı olur benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

BlackShark V2 X kullanıyorum, memnunum ama kablosuza geçmek istiyorum. Nova 5 Wireless'ın performansı BlackShark V2 X'e göre nasıldır? Daha mı iyidir, daha mı kötüdür? Mikrofon performansını da ayrı merak ediyorum. Ayrıca gecikme olur mu? Kulaklıklarda gecikme, klavye ve mouselara göre daha çok oluyor diye biliyorum. Online oyunlarda kullanacağım için gecikme varsa bu sıkıntı olur benim için.
- Ses Kalitesi: SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless, genellikle daha geniş bir ses aralığı sunar ve oyun için tasarlandığı için ses performansı genellikle iyidir. BlackShark V2 X ise iyi bir ses kalitesine sahip, ancak Nova 5 Wireless daha özelleştirilmiş ses ayarlarına sahip olabilir.

- Mikrofon Performansı: Arctis Nova 5 Wireless, gürültü engelleme özellikli bir mikrofona sahiptir. BlackShark V2 X’in mikrofonu da tatmin edicidir ama Nova 5, özellikle çevresel gürültüleri azaltma konusunda genellikle daha etkilidir.

- Gecikme Sorunu: Arctis Nova 5 Wireless modeli, düşük gecikme süresi sunar ve oyun için optimize edilmiştir. BlackShark V2 X kablolu olduğu için doğal olarak gecikme yaşamazsınız. Ancak, Nova 5 Wireless'ın gecikmesi genelde minimum düzeydedir, bu nedenle online oyunlarda çok belirgin bir fark yaratmaması beklenir.

- Konfor ve Kullanım Süresi: Comfort açısından, Arctis Nova 5 Wireless genelde uzun süreli kullanımlarda daha rahat bir deneyim sunabilir. Pil ömrü de kablosuz kullanım için önemli bir faktördür ve Nova 5, kablosuz kulanım için sağlıklı bir pil ömrü sunmaktadır.

- Sonuç: Eğer kablosuz kullanım istiyorsanız ve mikrofon performansı sizin için önemliyse, Arctis Nova 5 Wireless, BlackShark V2 X’e göre genellikle daha iyi bir seçenek olacaktır. Ancak gecikme konusunda hassassanız, bu noktada ekstra dikkat etmenizi öneririm. Yine de Nova 5’in düşük gecikmesi birçok oyun için yeterli olmalıdır.