8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 14 Mart 2025 #11 Ortalama bir ses yongasında fena iş çıkarmıyor, kaliteli bir yongada ise mükemmel hale geliyor kulaklık.
Ortalama bir ses yongasında fena iş çıkarmıyor, kaliteli bir yongada ise mükemmel hale geliyor kulaklık.
KS KS Rediph Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 92 Beğeniler 24 15 Mart 2025 #12 Tearz dedi: ASRock B450M anakartım var. Direkt ona bağlayarak kullanıyorum. Ekstra bir ses kartım yok. FPS oyunları için kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? 845 dedi: Ortalama bir ses yongasında fena iş çıkarmıyor, kaliteli bir yongada ise mükemmel hale geliyor kulaklık. Genişletmek için tıkla... Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz?
Tearz dedi: ASRock B450M anakartım var. Direkt ona bağlayarak kullanıyorum. Ekstra bir ses kartım yok. FPS oyunları için kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? 845 dedi: Ortalama bir ses yongasında fena iş çıkarmıyor, kaliteli bir yongada ise mükemmel hale geliyor kulaklık. Genişletmek için tıkla... Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz?
Tearz Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 401 Çözümler 2 Beğeniler 302 15 Mart 2025 #13 Rediph dedi: Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu da yeterli gelir. Bu zamana kadar karşı taraftan mikrofonla ilgili olumsuz bir söz duymadım.
Rediph dedi: Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu da yeterli gelir. Bu zamana kadar karşı taraftan mikrofonla ilgili olumsuz bir söz duymadım.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 15 Mart 2025 #14 Rediph dedi: Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum gayet iyi.
Rediph dedi: Bende de Gigabyte B450M S2H var. Mikrofon performansı nasıl peki? Siz sanırım o kulaklığa sahipsiniz hocam. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum gayet iyi.