Yer
Trabzon
İyi sosyaller herkese. Kulaklık konusunda Cloud 3 S ve Pelta arasında kalmıştım, önerilerinizle son kararı Pelta olarak vermiştim. Bugün araştırırken BlackShark V3 karşıma çıktı. Hakkında çok fazla bilgi bulamadım. Ancak son 6 ayın en düşük fiyatında (6375 TL). Performans olarak nasıl bilmiyorum. Sizce Cloud 3 S ve Pelta varken BlackShark V3 fiyatına değer mi? Diğerleri gibi aynı yakın ya da daha iyi performans verir mi?

@michaelscofield Razer kullanıcısı olarak yorumunuz benim için çok değerli.

İyi sosyaller herkese. Kulaklık konusunda Cloud 3 S ve Pelta arasında kalmıştım, önerilerinizle son kararı Pelta olarak vermiştim. Bugün araştırırken BlackShark V3 karşıma çıktı. Hakkında çok fazla bilgi bulamadım. Ancak son 6 ayın en düşük fiyatında (6375 TL). Performans olarak nasıl bilmiyorum. Sizce Cloud 3 S ve Pelta varken BlackShark V3 fiyatına değer mi? Diğerleri gibi aynı yakın ya da daha iyi performans verir mi?

@michaelscofield Razer kullanıcısı olarak yorumunuz benim için çok değerli.
Kraken V4 var. Ufak tefek yazılımsal sıkıntıları dışında memnunum. Ama bu seri menteşe sıkıntı galiba. Pelta öneriyor herkes ama hiç kullanmadım.

Vallahi şu kablosuz derdi olmasa iyi bir IEM ve yanına mikrofon daha mantıklı. Bu saydığın kulaklıklar beş para etmez.
IEM beni çok rahatsız ediyor ustam.

Kraken V4 var. Ufak tefek yazılımsal sıkıntıları dışında memnunum. Ama bu seri menteşe sıkıntı galiba. Pelta öneriyor herkes ama hiç kullanmadım.

Vallahi yazılımsal sıkıntı hepsinde var. Bu serinin menteşe sıkıntısı v2'den sonra düzeltilmiş diyorlar o sorunlar gerçekten de çok yer okudum. Aklım Cloud 3 S'de ancak rahatlık ve karma kullanım için pelta önerdiler (ASUS çevre ekipmanlarında çok sorun yaşadığımdan sıcak bakamıyorum). Şimdi bunu görünce fiyatı da diğerlerine göre uygun ve indirimli olunca dedim ki acaba olabilir mi?