TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 18 Mart 2025 #1 Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur?
Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur?
Çözüm alitoprak55 18 Mart 2025 TırcıDerler dedi: Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur? Genişletmek için tıkla... Bende de Viper Mini var, aynı sorunu yaşadım, deliler gibi çıldırıyordum, altına bakıyorum yok, yani çizilecek bir şey yok. Meğerse kablo mousepadin sonuna sürtüyor. Kabloyu havaya kaldırın anlayacaksınız.
TırcıDerler dedi: Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur? Genişletmek için tıkla... Bende de Viper Mini var, aynı sorunu yaşadım, deliler gibi çıldırıyordum, altına bakıyorum yok, yani çizilecek bir şey yok. Meğerse kablo mousepadin sonuna sürtüyor. Kabloyu havaya kaldırın anlayacaksınız.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 18 Mart 2025 #11 alitoprak55 dedi: Bu durumu çözmek için mouse bungee alabilirsin. Güzelinden bir tane buldum. Genişletmek için tıkla... Bunu ucuz şekilde çözerim büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
alitoprak55 dedi: Bu durumu çözmek için mouse bungee alabilirsin. Güzelinden bir tane buldum. Genişletmek için tıkla... Bunu ucuz şekilde çözerim büyük ihtimalle.