TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 2 Nisan 2025 #1 Razer cobra sağ sol Click'e hafif dokununca çıkan ses normal mi? İlk aldığımda fareyi böyle idi ve bir sorun göremedim sadece ses neden böyle onu merak ediyorum. Bu arada farenin çalışmasında bir sorun yok.
Razer cobra sağ sol Click'e hafif dokununca çıkan ses normal mi? İlk aldığımda fareyi böyle idi ve bir sorun göremedim sadece ses neden böyle onu merak ediyorum. Bu arada farenin çalışmasında bir sorun yok.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 3 Nisan 2025 #2 TırcıDerler dedi: Razer cobra sağ sol Click'e hafif dokununca çıkan ses normal mi? İlk aldığımda fareyi böyle idi ve bir sorun göremedim sadece ses neden böyle onu merak ediyorum. Bu arada farenin çalışmasında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... DeathAdder v3'te böyle dokununca boşluk gibi bir ses yok fakat parmağın ucuyla dokunursan tık tık ses geliyor.
TırcıDerler dedi: Razer cobra sağ sol Click'e hafif dokununca çıkan ses normal mi? İlk aldığımda fareyi böyle idi ve bir sorun göremedim sadece ses neden böyle onu merak ediyorum. Bu arada farenin çalışmasında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... DeathAdder v3'te böyle dokununca boşluk gibi bir ses yok fakat parmağın ucuyla dokunursan tık tık ses geliyor.
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 3 Nisan 2025 #3 Normal Razer'ın çoğu faresinde oluyor. Optik Switch'den olsa gerek biraz daha farklı bir hissiyatı var.
Normal Razer'ın çoğu faresinde oluyor. Optik Switch'den olsa gerek biraz daha farklı bir hissiyatı var.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 3 Nisan 2025 #4 5481 dedi: Normal Razer'ın çoğu faresinde oluyor. Optik Switch'den olsa gerek biraz daha farklı bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... 8898 dedi: DeathAdder v3'te böyle dokununca boşluk gibi bir ses yok fakat parmağın ucuyla dokunursan tık tık ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet evet içimi rahatlattınız teşekkürler.
5481 dedi: Normal Razer'ın çoğu faresinde oluyor. Optik Switch'den olsa gerek biraz daha farklı bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... 8898 dedi: DeathAdder v3'te böyle dokununca boşluk gibi bir ses yok fakat parmağın ucuyla dokunursan tık tık ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet evet içimi rahatlattınız teşekkürler.
Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 605 Çözümler 7 Beğeniler 353 Yer Georgia Martvili 3 Nisan 2025 #5 Aynı moseden var bende, aynısı oluyor normal bir durum.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 3 Nisan 2025 #6 Lotus dedi: Aynı moseden var bende, aynısı oluyor normal bir durum. Genişletmek için tıkla... İlk başta anormal geldi, Steel series prime + Razer deathadder essential mouse'den geçince biraz garip gelmişti.
Lotus dedi: Aynı moseden var bende, aynısı oluyor normal bir durum. Genişletmek için tıkla... İlk başta anormal geldi, Steel series prime + Razer deathadder essential mouse'den geçince biraz garip gelmişti.