Razer DeathAdder Essential vs Razer Cobra

Hocam eğer genel olarak FPS oyunu oynuyorsan Cobra kesinlikle daha iyi olacaktır ama daha casual oyunlarda takılıyorsan veya oyunla alakan yoksa genel bilgisayar kullanımı için bakıyorsan DeathAdder gayet yeterli olacaktır.

Deathadder Esential eski ve kırpılmış versiyon. Zamanında aldıysan okey ancak günümüzde pek bi olayı yok. Kaldı ki aynı mouse u tekrar almak mantıksız.
Steel Series Prime / Prime PLUS veya Glorius lar ucuz ürün bulmak istiyorsan daha iyi duruyor.
Cobra mı Deathadder Esential mi dersen açık ara Cobra ancak o fiyata daha iyisi çıkarsa şaşırmam. Mouse piyasası dalgalandığında altüst ediyor.
Throne Raito RefleX gibi biraz daha niş ve kaliteli arada kalmış ürünleri araştırman daha iyi olur.
(Throne u örnek verdim detaylı araştırmadım)

Hocam eğer genel olarak FPS oyunu oynuyorsan cobra kesinlikle daha iyi olacaktır ama daha casual oyunlarda takılıyorsan veya oyunla alakan yoksa genel bilgisayar kullanımı için bakıyorsan DeathAdder gayet yeterli olacaktır.

Evet hep FPS oyunu oynuyorum, sağ olun öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…