KS KS Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 27 Kasım 2025 #11 michaelscofield dedi: Mikrofon ortalama. Oyun performansı gayet iyi, ben sürekli oyun oynuyorum gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için. @michaelscofield, hocam Barracuda X'e biraz baktım ama dongle hangi giriş için uygun? Girişi normal USB girişine benzemiyor da, ince duruyor. Son düzenleme: 28 Kasım 2025
michaelscofield dedi: Mikrofon ortalama. Oyun performansı gayet iyi, ben sürekli oyun oynuyorum gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için. @michaelscofield, hocam Barracuda X'e biraz baktım ama dongle hangi giriş için uygun? Girişi normal USB girişine benzemiyor da, ince duruyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 28 Kasım 2025 #12 Schwagos dedi: Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için. @michaelscofield, hocam Barracuda X'e biraz baktım ama dongle hangi giriş için uygun? Girişi normal USB girişine benzemiyor da, ince duruyor. Genişletmek için tıkla... Typce dongle, dongleyi kabloya takıyorsunuz, kablonun öbür ucunu da kasaya takıyorsunuz. Kasaya taktığınız uç USB.
Schwagos dedi: Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için. @michaelscofield, hocam Barracuda X'e biraz baktım ama dongle hangi giriş için uygun? Girişi normal USB girişine benzemiyor da, ince duruyor. Genişletmek için tıkla... Typce dongle, dongleyi kabloya takıyorsunuz, kablonun öbür ucunu da kasaya takıyorsunuz. Kasaya taktığınız uç USB.