Çözüldü Razer Kraken X Lite kulaklıktaki çatlaklar garanti kapsamına girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Kulaklığı yaklaşık 1 yıldır (belki daha fazla, ama garantisi bitmedi) kullanıyorum ve bir çok kişinin yaşadığı gibi kafa bandı çevresinde çatlaklar oluşmaya başladı. İlk fark edişimden beri biraz daha büyümüş, ileride tam o noktalardan kırılacakmış gibi duruyor. Bunlar garanti kapsamına girer mi? MediaMarkt'tan almıştım kulaklığı, eğer garanti kapsamına giriyorsa gidip garantiye vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu modelde kronik zamanında bende de vardı. Garantiye yollarsan 20 dolar fark isteyip farklı model yollarız diyorlar değişim yok. Böyle gittiği yere kadar kullan. Ben en son hızlı yapıştırıcı da etki etmeyince tahtadan kafa kısmını tekrar yaptım
Girer.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu modelde kronik zamanında bende de vardı. Garantiye yollarsan 20 dolar fark isteyip farklı model yollarız diyorlar değişim yok. Böyle gittiği yere kadar kullan. Ben en son hızlı yapıştırıcı da etki etmeyince tahtadan kafa kısmını tekrar yaptım

Çözüm
Bunu garantiye arayıp sormanız daha iyi olur, belli bir ücretle değişim de yaparlar ya da ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…