Razer kulaklıklar BİM'e geldi mi?

Burkie1460

Uzman
Arkadaşlar, 4 farklı şube gezmeme rağmen 1 tane bile bulamadım.

Her markete 1 ya da 2 tane gönderiyorlar. Zaten onların da çoğu çalışanlar tarafından alınıyor. Alınmasalar bile sabah açılışta gidip alman lazım ki anca yetişebilesin.

Ben bulamadım maalesef şu an evde değilim akşama doğru gidip bizim oradaki bimlerede bakacağım.

İşin tuhafı mouse falan da gelmemişti. Büyük ihtimalle her şubeye gelmiyor.

Girdiğiniz bir mağazada o bölgede hangi mağazaya geldiğini sorun. Geçmiş yıllardan hatırladığım kadarıyla bir tane ana mağaza oluyordu ve oraya geliyordu bazı spot ürünler.

Mouse alınmaz fakat kulaklık alınır.

Evin oradaki BİM sanırım ana mağaza orada dün Razer mouse görmüştüm oraya gelmiştir büyük ihtimalle. Oraya bakayım.

Bime bir şeyler bakamaya gideceğim bende gelmiş mi diye bakarım.

Bütün zincir marketlerde bu tür anında tükenecek ürünler çalışanlar tarafından ayrılıyor. Ya kendileri alıyorlar ya da tanıdık birine veriliyor.

Sadece bu da değil, puan toplayabildiğiniz uygulaması olan marketlerde de yaptığınız alışverişin puanına çöküyorlar. Çaktırmadan QR'ı okutuyorlar. Yani bize bir şey bırakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…