Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Gereksiz agir bir model, ve pilleri takinca daha da agir oluyor. Sensor konumu da iyi degil ama bu oznel bir konu. Daha hassas hissettirebiliyor. Bütçe ne? Daha iyi ürün alirsiniz.

2500 bilemedin 2800, 3K olmaz mümkünse ATK falan olmasın ağırlık pil falan benim için önemli değil günde 2 3 saat Fortnite oynuyorum şu an kullandigim mouse olan G102'den iyi hissettirin ve iyi olsun yeter.

Yani, Cin markalarina olan nefretinizi pek anlayamadim zira butcenizde Aula V9 Pro Plus gibi iyi ozelliklere sahip (ornegin Omron Optical switchler) ayni zamanda Viper V3 Hyperspeed'den daha iyi sayilabilecek fareler var. Ancak almak istemiyorsaniz Viper V3 Hyperspeed alabilirsiniz o halde. Kaldi ki Viper V3 Hyperspeed de ayni tur fabrikalardan cikiyor, ureten makineler ayni. Sirketin ofisinin konumu farkli sadece. Pil sorun degil ise Viper V3 Hyperspeed de tercih edebilirsiniz dedigim gibi o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…