Geraltın kılıcı 110 Bilgin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 7.103 Çözümler 19 Beğeniler 3.973 Yer Cintra Bugün 12:40 #11 Greyder dedi: Sevmedin mi hocam benim mouse'u Genişletmek için tıkla... Beğendim hocam işten çok para kalıyor bu aralar ama.
Greyder dedi: Sevmedin mi hocam benim mouse'u Genişletmek için tıkla... Beğendim hocam işten çok para kalıyor bu aralar ama.
G Greyder 10 Becerikli Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 131 Beğeniler 42 Bugün 12:41 #12 Geraltın kılıcı dedi: Beğendim hocam işten çok para kalıyor bu aralar ama. Genişletmek için tıkla... Çok para kalınca harcıyayım diyorsun, bence hiç harcama gerçekten Rawm ER21 Pro güzel bir mouse. Kaplamasını özellikle aşırı çok beğeniyordum. Ben kullanamadım sen dibine kadar kullan o mouse'u.
Geraltın kılıcı dedi: Beğendim hocam işten çok para kalıyor bu aralar ama. Genişletmek için tıkla... Çok para kalınca harcıyayım diyorsun, bence hiç harcama gerçekten Rawm ER21 Pro güzel bir mouse. Kaplamasını özellikle aşırı çok beğeniyordum. Ben kullanamadım sen dibine kadar kullan o mouse'u.