Çözüm RDR 1 Access Violation (c0000005) hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11454

Uzman

1. Çözüm:
MSI Afterburner çalışıyorsa tamamen kapatın.

2. Çözüm:
GPU Driver güncellemesi varsa yapın yoksa eski driverları deneyin.

Bu sorunun %99 ihtimalle GPU'dan kaynaklandığını belirteyim, driver güncelleme veya eski sürüm yükleme sorununuzun kesin çözümü olacaktır.

Bende MSI Afterburner veya RivaTuner yoktu, sürücüler de günceldi. Başka şekilde çözüme ulaştım. Bu iki yolu deneyip hâlâ açamayanlar varsa diye yaptıklarımı yazayım:
  1. Kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
  2. "%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption\graphicsOptions.xml" dosyasını açın.
  3. "<Fullscreen value="true"/>" değerini "false" yapın.
  4. Oyunu yönetici olarak başlatın. Ana menüye gelebildiyseniz ayarlara girin ve oyunu tam ekrana geçirin. Bu kısımda bende çok donuyordu ama tam ekrana getirdiğim anda donma sorunu çözüldü.
Okuduğum bazı gönderilerde birden fazla monitörün bağlı olmasının da sorun yaratabildiği yazıyordu, hâlâ sorun yaşayanlar diğer monitörlerini çıkarıp deneyebilirler.

Belgeler kısmında Rockstar Games klasörüne girdim fakat RDR1 yoktu ve oyunu ilk açtığımda sorun olmamıştı 2 saate yakın oynadım ve kapattım bir süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda bu hatayı verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…