Diğer RDR 2 678 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    rdr 2
Yanlış bilgi
Hikayesi en geç 1 haftada bitiyor. PC Game Pass alıp oynamak daha mantıklı 200 TL. Arada başka oyunlar da oynanır.

Moderasyon notu: RDR 2 PC sürümü Game Pass'te bulunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hastası olan alabilir, sevenler bütün sonları oynarken fiyatı çıkarır.

PC Game Pass alıp oynamak daha mantıklı.
Game Pass ve RDR 2? Ne zaman eklendi?

Hikayesi en geç 1 haftada bitiyor.
50-60 saatlik bir hikayesi olan oyuna bunu demek de ayrı garip. Normal bir oyuncu günde 3 saat oynasa 14x3=42 saat yapıyor 2 haftada. Daha kısa oyunlar daha pahalı, boş bi' yorum olmuş.

Bu fiyata herhangi bir oyunun alınıp alınmayacağı tartışılır fakat diğer oyunlarla karşılaştırıldığında bu fiyata gayet iyi.

RDR 2 için ben değeceğini düşünüyorum sonuna kadar. Bu kadar hikayesi uzun olan kaç oyun var ki zaten? Bırak uzunluğu isterse 200 saat olsun kötü senaryosu olduktan sonra bir anlam ifade etmiyor ama RDR 2'de bu çok başka bir şey.

Hikaye + yan görev ile 70-80 saat süren bir oyun var burada. Ben günde 2-3 saat oynayarak 1 ayı falan buldu bitirmem doya doya oynadım çünkü.

Hikayesi en geç 1 haftada bitiyor. PC Game Pass alıp oynamak daha mantıklı 200 TL. Arada başka oyunlar da oynanır.

moderasyon notu: RDR 2 PC sürümü Game Pass'te bulunmuyor.

Kusura bakmayın dikkat etmemiştim ancak sadece hikayeyi oynayıp bitirmek için Steam'den çok ucuza hesap kiralanabilir. RDR2 online oynamayacaksanız en mantıklısı bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2'yi başka oyunla kıyaslamak RDR2'ye hakarettir, şaheseri alın oynayın oynattırın. Ben 100TL'ye almıştım gerçi ama bu fiyata da değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…