noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam'da 15 dolar Yapı Kredi kampanyası var, bende onunla beraber 360 TL'ye falan geliyor ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Korsan olarak indirmeyi düşünüyorum ama RDR2 de tam bir hikayeli oyun değil gibi. Mesela The Last of Us korsan oynadım, hikayeli idi çünkü yapacak bir şey yoktu. Ama RDR2 kafamı karıştırıyor, ara sıra kendim oyuna girerim gezerim vs.

Merhaba arkadaşlar, Steam'da 15 dolar Yapı Kredi kampanyası var, bende onunla beraber 360 TL'ye falan geliyor ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Korsan olarak indirmeyi düşünüyorum ama RDR2 de tam bir hikayeli oyun değil gibi. Mesela The Last of Us korsan oynadım, hikayeli idi çünkü yapacak bir şey yoktu. Ama RDR2 kafamı karıştırıyor, ara sıra kendim oyuna girerim gezerim vs.

Mantıklı düşünüyorsunuz, bu oyunu bitirmedim ama dünyasını beğeniyorlar. Fiyat güzel, envanterde dursun; arada sırada dünyası için indirilir belki.

Alın gitsin. Mükemmel bir oyun. Online oynayarak açık dünyada takılabilirsiniz. Hem arkadaşınız varsa beraber kasılırsınız. Online içinde bile hikaye var. Şahsen ben aldım ve parasını 500 saat oynayarak ( daha da oynarım ) çıkardım.

Teşekkürler arkadaşlar direkt aldım artık inmesini bekleyeceğim çok merak ediyorum ilk defa oynayacağım.
Pişman olmazsınız merak etmeyin. Her ne kadar ben gram sıkılmamış olsam da chapter 1 insanlara biraz ağır ve sıkıcı gelebiliyor. Eğer size de sıkıcı gelirse bırakmayın. Zaten çok uzun değil. 2-3 saat falan sürüyor. İyi oyunlar.