Sürprizbozan RDR 2 finali beklentimi karşılamadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
  • Etiketler Etiketler
    rdr rdr 2

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Yakın zamanda 1 ay oynamanın sonucunda RDR2'yi bitirmiştim, yan görev yapmadım veya serbest takılmadım, sadece hikaye olarak oynadım. Gerçekten Arthur'un ölümüne kadar hikaye mükemmel ilerledi, hiç beklemediğim şeyler oldu ama Arthur'un ölümünden sonra hikaye iyice saçmalamaya başladı.

Özellikle karlı final hiç beklentimi karşılamadı; ben daha görkemli ve duygusal bir final beklerdim. Micah çok çabuk ve ani öldü ve Dutch belirsiz yere kayboldu, ben tam final sahnesinde Arthur ile ilgili bir gönderme beklerdim ama John hikaye akışında mezarına bile gitmedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Dediğim gibi hikayenin ortaları gerçekten çok güzeldi ve hızlı aktı ama Arthur öldükten sonra oyun iyice saçmaladı ve final hiç beklentimi karşılamadı.

Ayrıca John çiftlikte gereğinden fazla vakit geçirdi, çeteye bir mektupla geri dönmesi de iyi olmadı; ben Dutch'un adamlarının yıllar sonra John'un izini yakalayıp beklenmedik bir şekilde çiftliğe baskın atmasını hayal etmiştim.

Devamı için RDR1'e bekleriz.

Rockstar'ın havalı final yapmama takıntısı var. Ben finalde gerçek dışı ve sırf havalı olsun diye tasarlanmış bir olay akışı istiyorum ama Rockstar sevmiyor işte. Bir oyununu da 150 nabız ile bitirelim ama yok, illa gerçekçi final yapacaklar.

Sonda çalan müzikler, konuşulan diyaloglar bence sadece belli başlı oyunlar tarafından geçilebilir bence. Oyunu %100 yapınca John dediğiniz şeyi yapıyor spoiler var diye söyleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…