Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Semih 2

Başarılı
Yanlışlıkla kayıt yuvalarındaki tüm save dosyalarını sildim. Rocstar Cloud save açık. Silince tüm kayıt yuvaları boş oyun yüklenmiyor dedi. Oyundan çıkmadım arkada açık. Nasıl geri getirebilirim?

Silinir diye dokunmamıştım. Devam ete basınca kaldığım yerden devam etti.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla kayıt yuvalarındaki tüm save dosyalarını sildim. Rocstar Cloud save açık. Silince tüm kayıt yuvaları boş oyun yüklenmiyor dedi. Oyundan çıkmadım arkada açık. Nasıl geri getirebilirim?
Cloud Save'nin amacı zaten bu değil mi🤔 Oyunu baştan başlattığınızda otomatik yüklemesi gerekiyor.

Yanlış bilmiyorsam sildiğiniz kayıt dosyaları buluttan da silinir. Otomatik kayıt sistemi için de aynı şey geçerli mi ve RDR 2'de otomatik kayıt sistemi var mıydı hatırlamıyorum. Eğer oyun hala açıksa ne olur ne olmaz diyerek ilerlemenizi kaydedin.

Yanlış bilmiyorsam sildiğiniz kayıt dosyaları buluttan da silinir. Otomatik kayıt sistemi için de aynı şey geçerli mi ve RDR 2'de otomatik kayıt sistemi var mıydı hatırlamıyorum. Eğer oyun hala açıksa ne olur ne olmaz diyerek ilerlemenizi kaydedin.
Benim silinmişti.

Silinir diye dokunmamıştım. Devam ete basınca kaldığım yerden devam etti.
Hangi platformdan oynuyorsun?

Benim silinmişti.

Hangi platformdan oynuyorsun?
Steam'den oynuyorum.

Otomatik kayıt var. Ben silince kaldığım yerde silindi sandım dokunmadım. Herhangi bir tuşa basınca kaldığım yerden devam ettim. Sonra kaydettim.