Merhaba, RDR 2'ye baslamayi dusunuyorum. Türkçe yama ariyorum. Türkçe yamalarin cogunda kutucuk sorunu olusuyor. Oyunum orijinal, Epic Games uzerinden satin aldim. Kutucuk sorunu gibi sorunlar olmayan Türkçe yama önerir misiniz?
Merhaba, RDR 2'ye baslamayi dusunuyorum. Türkçe yama ariyorum. Türkçe yamalarin cogunda kutucuk sorunu olusuyor. Oyunum orijinal, Epic Games uzerinden satin aldim. Kutucuk sorunu gibi sorunlar olmayan Türkçe yama önerir misiniz?
Bende şu an bu yamayla oynuyorum, font sorunu falan yok.Zamanında kullandım, problem yok.Çözüm: Rehber: RDR2 TR Yama Font Sorunu Alternatif Çözüm
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.