Detaylar
Kim cevapladı?francisco77
Uzman
Ben de oyunu satın almak ve oynamak istiyorum özellikle de atmosferinden dolayı. Lakin oynayan pek çok kişi de sıkıcı olduğundan bahsetmiş, umarım siz böyle zevk almaya devam edersiniz ve almak için bir gerekçem olur. Kesinlikle Türkçe yama olmadan oynanmaz bu oyun. Kolay basit şekilde yama kurabilirseniz bilgilendirin aynı yoldan ben de geçeceğim çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hep bunu kullanıyorum.
www.technopat.net
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...
Lessra
Başarılı
Ben de oyunu satın almak ve oynamak istiyorum özellikle de atmosferinden dolayı. Lakin oynayan pek çok kişi de sıkıcı olduğundan bahsetmiş, umarım siz böyle zevk almaya devam edersiniz ve almak için bir gerekçem olur. Kesinlikle Türkçe yama olmadan oynanmaz bu oyun. Kolay basit şekilde yama kurabilirseniz bilgilendirin aynı yoldan ben de geçeceğim çünkü.
İnan bana indirime girince alabilirsiniz ilk başta beni de sıkmıştı sonradan sarmaya başladı ve 3-4 günde bitirdim ve boşluğa düştüm.
Ben RDR2 Türkçe yamayı Anonymous Çeviri'den kurdum ve oynadım mükemmel bir tecrübeydi. Anonymous Çeviri'nin ufak bir aylık ücreti var fakat tek sefer ödeyip oyun bittikten sonra abonelik sonlandırabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ben de tüketiciyim 
Anonymous ekibinin yaması, kendi açgözlülüğünden ötürü piyasadan tamamen silindi. Makine Çeviri ile Anonymous'un karışımı olan yama, piyasada bulunabilen tek yamadır.Ben RDR2 Türkçe yamayı Anonymous Çeviri'den kurdum ve oynadım mükemmel bir tecrübeydi. Anonymous Çeviri'nin ufak bir aylık ücreti var fakat tek sefer ödeyip oyun bittikten sonra abonelik sonlandırabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ben de tüketiciyim![]()
Bununla ilgili küçük bir rehberim mevcut. Oyunun orijinal yazı fontunu koruyarak harika deneyim elde edebilirsiniz.Arkadaşlar RDR 2 yükledim ve 2-3 görev yaptım, gerçekten oynanışı aşırı zevkli baya sardı, sadece dili İngilizce olduğu için hikayeyi anlamıyorum Türkçe yama nasıl kurabilirim?
Gerekli dosyalar:
VirusTotal (F-P 1 sonuç): VirusTotal
Rehber, yama kurulumu ve orijinal font desteği olmak üzere ikiye ayrılacak.
Yama kurulumu:
İndirilen arşivdeki .asi ve .xml dosyalarını doğrudan Red Dead Redemption 2 klasörüne kopyalayın.
Yama ve orijinal font desteğinin çalışabilmesi için üç ayrı mod çalıştırma aracına ihtiyacınız var.
1. Araç: Lenny's Mod Loader
Girilen...
Yama
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Rehber, yama kurulumu ve orijinal font desteği olmak üzere ikiye ayrılacak.
Yama kurulumu:
İndirilen arşivdeki .asi ve .xml dosyalarını doğrudan Red Dead Redemption 2 klasörüne kopyalayın.
Yama ve orijinal font desteğinin çalışabilmesi için üç ayrı mod çalıştırma aracına ihtiyacınız var.
1. Araç: Lenny's Mod Loader
Girilen...
- 9742
- orijinal red dead redemption 2 rehber türkçe yama
- Forum: Türkçe Yama