Epic Games RDR 2 verilecek mi?

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar tahmini olarak RDR 2 vereceklerini söylüyorlar, sizce verirler mi? Bana zor bir ihtimal gibi geliyor, verirse muazzam olur ama. Verilme ihtimali de olan bir oyun, nereden baksan 7-8 senelik oyun, yeni değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tahmini olarak RDR 2 vereceklerini söylüyorlar, sizce verirler mi? Bana zor bir ihtimal gibi geliyor, verirse muazzam olur ama. Verilme ihtimali de olan bir oyun, nereden baksan 7-8 senelik oyun, yeni değil.

GTA 5'ten beri bana kalırsa bu kadar piyasayı sarsan bir oyun vermediler, verdilerse ben görmedim. Uzun bir süre geçti, bana verebilirler gibi geliyor.

Epic games zamanında İnsta Tr sayfasında bunanla alakalı çok açıklayıcı bir post atmıştı, bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…