Çözüldü RDR 2'de "Rockstar servislerine şu anda bağlanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schwagos

Uzman
Arkadaşlar önceden bu hatayı almıyordum. Kaç kere sil/yükle yaptım düzelmiyor, neden böyle sizce? Bu hatayı verince oyundan çıkamıyorum, çıksam da görev yöneticisinde çalışmaya devam ediyor kapatamıyorum.

Çözüm
Biraz geç oldu sanırım hocam. Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama yine de sorayım; hatayı önceden almıyormuşsunuz, hatayı almadan önce DNS falan değiştiriniz mi?

Hocam bayağıdır kullandığım bir Türkçe yama vardı sorunu o yapıyormuş onu kaldırınca düzelttim. Arada indirip oynuyorum ama yamasız mecburen
Biraz geç oldu sanırım hocam. Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama yinede sorayım; Hatayı önceden almıyormuşsunuz, hatayı almadan önce DNS falan değiştiriniz mi?

Biraz geç oldu sanırım hocam. Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama yine de sorayım; hatayı önceden almıyormuşsunuz, hatayı almadan önce DNS falan değiştiriniz mi?

Hocam bayağıdır kullandığım bir Türkçe yama vardı sorunu o yapıyormuş onu kaldırınca düzelttim. Arada indirip oynuyorum ama yamasız mecburen

Çözüm
Ağ veya Driver kaynaklı olabilir hocam, sistemden kaynaklı başka bir sorun olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…