Aranızda güncel olarak FSR modu kullanan varsa nasıl yaptı hangi dosyayla yaptı anlatabilir mi? Saatlerdir düzgün yapamadım ya işe yaramıyor ya da siyah ekranda kalıyor.
Oyunun kendi FSR2 ayarını kullan. Frame Generation desteği olmadığı için FSR3 ile kayda değer bir fark alamayacaksın. FSR3 modunun FSR2'den daha çok FPS verme sebebi oyunu FSR2'den daha az çözünürlükte render etmesi. FSR 2.0 ayarını performansa getirirsen benzer sonuç alacaksın zaten.
Modun kendisi stabil değil zaten. Böyle şikayetlerde bulunan çok kişi var. Çalışmıyorsa çalışmıyordur. Çünkü baktığın zaman bir script modundan başka bir şey değil.
Ekran kartın nedir? Moddaki HUD Fix ayarını deaktif edince "siyah çizgi" sorunu çözülmüş bazı insanlarda ama bu sorunun senin söylediğin siyah ekranla alakalı olup olmadığını bilmiyorum, yine de denemeye değer. He bir de DLSS veya FSR ayarlardan açıksa kapat. FSR 2.0 ile 3.0 modu aynı anda açık olmamalı.
Bize de Subhan'Allāh demek düşer. İyi akşamlar diliyorum, iyi oyunlar. Ben de çalışıyorum bir yandan Jahrein izliyorum. Sevgiler Alperenciğim.Nasıl oldu bilmiyorum ama bir şeyler yapıp düzelttim.