GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 4 Bugün 15:56 #1 RDR1 grafik ayarları açılmıyor, bu hatayı alıyorum.
Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 585 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 666 Yer Gonton,Grove Street Bugün 15:58 #2 Çok sıradan bir yöntem ama oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 4 Bugün 15:59 #3 Yusuf Kerem dedi: Çok sıradan bir yöntem ama oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ve sorun değişmedi, hatta sil yükle yaptım, yine aynı. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Çok sıradan bir yöntem ama oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ve sorun değişmedi, hatta sil yükle yaptım, yine aynı.
Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 585 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 666 Yer Gonton,Grove Street Bugün 16:03 #4 1 Çözüm Konu 'RDR 1 Access Violation (c0000005) hatası' 30 Ekim 2024 1. Çözüm: MSI Afterburner çalışıyorsa tamamen kapatın. 2. Çözüm: GPU Driver güncellemesi varsa yapın yoksa eski driverları deneyin. Bu sorunun %99 ihtimalle GPU'dan kaynaklandığını belirteyim, driver güncelleme veya eski sürüm yükleme sorununuzun kesin çözümü olacaktır. Bu konudaki çözümleri denediniz mi? Çözüldü Konu 'Red Dead Redemption 1 Access violation hatası' 21 Şubat 2025 Format atsam da bu hatayı çözemedim. Her yerden baktım, yine çözemedim ama ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor, o da kasma yapıyor. Artı 0 Eksi
1 Çözüm Konu 'RDR 1 Access Violation (c0000005) hatası' 30 Ekim 2024 1. Çözüm: MSI Afterburner çalışıyorsa tamamen kapatın. 2. Çözüm: GPU Driver güncellemesi varsa yapın yoksa eski driverları deneyin. Bu sorunun %99 ihtimalle GPU'dan kaynaklandığını belirteyim, driver güncelleme veya eski sürüm yükleme sorununuzun kesin çözümü olacaktır. Bu konudaki çözümleri denediniz mi? Çözüldü Konu 'Red Dead Redemption 1 Access violation hatası' 21 Şubat 2025 Format atsam da bu hatayı çözemedim. Her yerden baktım, yine çözemedim ama ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor, o da kasma yapıyor.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 4 Bugün 16:04 #5 Yusuf Kerem dedi: 1 Çözüm Konu 'RDR 1 Access Violation (c0000005) hatası' 30 Ekim 2024 1. Çözüm: MSI Afterburner çalışıyorsa tamamen kapatın. 2. Çözüm: GPU Driver güncellemesi varsa yapın yoksa eski driverları deneyin. Bu sorunun %99 ihtimalle GPU'dan kaynaklandığını belirteyim, driver güncelleme veya eski sürüm yükleme sorununuzun kesin çözümü olacaktır. Bu konudaki çözümleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanmıyorum ve driver güncel. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: 1 Çözüm Konu 'RDR 1 Access Violation (c0000005) hatası' 30 Ekim 2024 1. Çözüm: MSI Afterburner çalışıyorsa tamamen kapatın. 2. Çözüm: GPU Driver güncellemesi varsa yapın yoksa eski driverları deneyin. Bu sorunun %99 ihtimalle GPU'dan kaynaklandığını belirteyim, driver güncelleme veya eski sürüm yükleme sorununuzun kesin çözümü olacaktır. Bu konudaki çözümleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanmıyorum ve driver güncel.
Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 585 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 666 Yer Gonton,Grove Street Bugün 16:05 #6 Yusuf Kerem dedi: Çözüldü Konu 'Red Dead Redemption 1 Access violation hatası' 21 Şubat 2025 Format atsam da bu hatayı çözemedim. Her yerden baktım, yine çözemedim ama ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor, o da kasma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Buna bakın bir de. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Çözüldü Konu 'Red Dead Redemption 1 Access violation hatası' 21 Şubat 2025 Format atsam da bu hatayı çözemedim. Her yerden baktım, yine çözemedim ama ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor, o da kasma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Buna bakın bir de.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 4 Bugün 16:07 #7 Yusuf Kerem dedi: Buna bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Buradaki laptopla ben masaüstü kullanıyorum ayrIyetten sorun çözülmemiş. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Buna bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Buradaki laptopla ben masaüstü kullanıyorum ayrIyetten sorun çözülmemiş.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 431 Çözümler 7 Beğeniler 307 Bugün 16:09 #8 RDR carsh fix.rar bu RAR'daki DLL dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasore kopyalayın. Artı 0 Eksi
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 4 Bugün 16:12 #9 eternatus dedi: RDR carsh fix.rar bu RAR'daki DLL dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasore kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef bunu da denemiştim sonuç aynı. Sorunun çözümünü bilen var mı? Son düzenleme: Bugün 17:11 Artı 0 Eksi
eternatus dedi: RDR carsh fix.rar bu RAR'daki DLL dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasore kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef bunu da denemiştim sonuç aynı. Sorunun çözümünü bilen var mı?
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 431 Çözümler 7 Beğeniler 307 Bugün 17:26 #10 GALAXYGS dedi: Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.nexusmods.com/reddeadredemption/mods/413?tab=description buradaki çözümü deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
GALAXYGS dedi: Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.nexusmods.com/reddeadredemption/mods/413?tab=description buradaki çözümü deneyebilir misiniz?