A akif42 2 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Beğeniler 123 Bugün 21:35 #1 Rampage Trainer ve Fling Trainer buldum, hangisi daha iyi olur? Ayrıca güvenilir mi, güvenli değilse önerebileceğiniz trainer var mı?
Rampage Trainer ve Fling Trainer buldum, hangisi daha iyi olur? Ayrıca güvenilir mi, güvenli değilse önerebileceğiniz trainer var mı?
christopher moltisanti 97 Bilgin Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 417 Çözümler 3 Beğeniler 336 Yer İzmir Bugün 21:40 #2 akif42 dedi: Rampage trainer ve Fling trainer buldum, hangisi daha iyi olur? Ayrıca güvenilir mi, güvenli değilse önerebileceğiniz trainer var mı? Genişletmek için tıkla... Rampage daha güvenli yapımcısı, ayrıca LML mod loader'ın yapımcılarıyla aynı. (GTA 5 LSPDFR ve RDR 2 mod yapımcısı kendisi)
akif42 dedi: Rampage trainer ve Fling trainer buldum, hangisi daha iyi olur? Ayrıca güvenilir mi, güvenli değilse önerebileceğiniz trainer var mı? Genişletmek için tıkla... Rampage daha güvenli yapımcısı, ayrıca LML mod loader'ın yapımcılarıyla aynı. (GTA 5 LSPDFR ve RDR 2 mod yapımcısı kendisi)
KS KS A akif42 2 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Beğeniler 123 Bugün 21:43 #3 christopher moltisanti dedi: Rampage daha güvenli yapımcısı, ayrıca LML mod loader'ın yapımcılarıyla aynı. (GTA 5 LSPDFR ve RDR 2 mod yapımcısı kendisi) Genişletmek için tıkla... Rampage'i kuruyorum hocam, peki Translations kısmındaki hangi Türkçe eklenti daha iyi?
christopher moltisanti dedi: Rampage daha güvenli yapımcısı, ayrıca LML mod loader'ın yapımcılarıyla aynı. (GTA 5 LSPDFR ve RDR 2 mod yapımcısı kendisi) Genişletmek için tıkla... Rampage'i kuruyorum hocam, peki Translations kısmındaki hangi Türkçe eklenti daha iyi?
christopher moltisanti 97 Bilgin Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 417 Çözümler 3 Beğeniler 336 Yer İzmir Bugün 21:44 #4 akif42 dedi: Rampage'i kuruyorum hocam, peki translations kısmındaki hangi Türkçe eklenti daha iyi? Eki Görüntüle 277336 Genişletmek için tıkla... Ben Türkçe kullanmıyorum ama aralarında da çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Zaten menüyü kullanmak için üstün İngilizce bilgisine de gerek yok; gayet basit ve sade.
akif42 dedi: Rampage'i kuruyorum hocam, peki translations kısmındaki hangi Türkçe eklenti daha iyi? Eki Görüntüle 277336 Genişletmek için tıkla... Ben Türkçe kullanmıyorum ama aralarında da çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Zaten menüyü kullanmak için üstün İngilizce bilgisine de gerek yok; gayet basit ve sade.