F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 26 Mart 2026 #1 RDR2 hikayesine başlayacağım ama oyunda Türkçe dil desteği yok herhalde. Yayıncılarda falan görüyordum Türkçe alt yazı yapıyorlar. Nasıl? Güvenilir neresi var en doğru çeviri olarak.
RDR2 hikayesine başlayacağım ama oyunda Türkçe dil desteği yok herhalde. Yayıncılarda falan görüyordum Türkçe alt yazı yapıyorlar. Nasıl? Güvenilir neresi var en doğru çeviri olarak.
Reki Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 60 Beğeniler 45 26 Mart 2026 #2 (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com En iyisi ve güncel olanı bu.
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com En iyisi ve güncel olanı bu.
KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 26 Mart 2026 #3 Reki dedi: (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com En iyisi ve güncel olanı bu. Genişletmek için tıkla... Steam çevrım dışı hesaptan oynuyorum, sorun çıkarmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2026
Reki dedi: (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com En iyisi ve güncel olanı bu. Genişletmek için tıkla... Steam çevrım dışı hesaptan oynuyorum, sorun çıkarmaz değil mi?
Reki Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 60 Beğeniler 45 26 Mart 2026 #4 fortunee dedi: Steam çevrım dışı hesaptan oynuyorum, sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... “Hesaptan dolayı sorun olur mu?” Diyorsanız, Sorun çıkarmaz. Güvenilir mi diye soruyorsanız, Bu kullanıcı Rockstar'ın yaptığı oyunlara Türkçe yama yapıyor, yamaları güvenilirdir.
fortunee dedi: Steam çevrım dışı hesaptan oynuyorum, sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... “Hesaptan dolayı sorun olur mu?” Diyorsanız, Sorun çıkarmaz. Güvenilir mi diye soruyorsanız, Bu kullanıcı Rockstar'ın yaptığı oyunlara Türkçe yama yapıyor, yamaları güvenilirdir.
KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 26 Mart 2026 #5 Reki dedi: Bu kullanıcı Rockstar'ın yaptığı oyunlara Türkçe yama yapıyor, yamaları güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deniyorum şimdi. Teşekkürler.
Reki dedi: Bu kullanıcı Rockstar'ın yaptığı oyunlara Türkçe yama yapıyor, yamaları güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deniyorum şimdi. Teşekkürler.