Çözüldü RDR2 oynarken Netbwb02.sys kaynaklı SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
  • Anakart: Gigabyte A520M-K V2
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6700
  • İşletim Sistemi: Windows 10 LTSC 2021
  • Wi-Fi Kartı: Fenvi FV-AC1200 (Intel AC-7260)

Az önce RDR2 oynarken birdenbire sistem SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED kodlu bir mavi ekran verdi. Bu dosya adını (Netbwb02.sys) Google'da arattığımda Wi-Fi sürücüsü ile ilgili bir dosya olduğunu görüyorum. BSoD konusundan pek anlamam, yardımcı olabilir misiniz?

Minidump raporu: https://www.mediafire.com/file/27519kny0qqpxjd/Minidump.rar/file

Driver değiştirmeyi denedin mi hocam?

Sen bu oyunu oynayamayacaksın gibi. Kaçıncı sorun bu
Aah ah, hiç sorma. Bi' oyun oynayalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı.

@Yusuf7878 sürücüyü güncelledim, Intel'in berbat sitesinde bulamayınca Lenovo'nun sitesinden bulup indirdim.

Başarı

Sen benim neler çektiğimi bilemezsin...

A750 kullanmaya başladığımdan beri 3 saat Intel'in sitesinde driver arayıp yüklüyorum
Sen yine de hızlı çözmüşsün.
FehmiDogru.js, RDR2 oynarken Netbwb02.sys kaynaklı SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası konusundaki mesajınıza Hahaha ifadesini bıraktı.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım, henüz internet kopukluğu veya mavi ekran yemedim sürücüyü değiştirdiğimden beri. Umarım da böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…