Mehmet Can Vardar Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 99 Yer İzmir, Türkiye 21 Ağustos 2024 #1 Merhaba, EXPO ile geliştirdiğim ChatGPT clone uygulamasının reposunu sizinle paylaşmak istedim. Şu anda hala geliştirme aşamasında ama onboarding ekranını gönderdim. İlgili ekranla alakalı ekran videosu da konu içerisinde ekleyeceğim. GitHub - mcanv/chatgpt-mobile-clone at dev ChatGPT Clone Mobile Application. Contribute to mcanv/chatgpt-mobile-clone development by creating an account on GitHub. github.com Onboarding ekranıyla alakalı ekran videosu reponun Readme alanında mevcuttur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
Merhaba, EXPO ile geliştirdiğim ChatGPT clone uygulamasının reposunu sizinle paylaşmak istedim. Şu anda hala geliştirme aşamasında ama onboarding ekranını gönderdim. İlgili ekranla alakalı ekran videosu da konu içerisinde ekleyeceğim. GitHub - mcanv/chatgpt-mobile-clone at dev ChatGPT Clone Mobile Application. Contribute to mcanv/chatgpt-mobile-clone development by creating an account on GitHub. github.com Onboarding ekranıyla alakalı ekran videosu reponun Readme alanında mevcuttur.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 21 Ağustos 2024 #2 Kardeşim video desteklenmiyor diyor bende.
KS KS Mehmet Can Vardar Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 99 Yer İzmir, Türkiye 21 Ağustos 2024 #3 Oltran dedi: Kardeşim video desteklenmiyor diyor bende. Genişletmek için tıkla...
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 16 Kasım 2024 #4 Eline sağlık.