Çözüldü Ready or Not görev sonrası ''Chief of Police'' odasına attı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, Ready or Not oynarken the spider görevinden önceki görevdeydim ismini hatırlamıyorum. O görevi bitirdim ve ''The Spider'' görevi açıldı. Yine polis ofisinde doğdum ancak bu kez Chief of Police odasına attı oyun. Karşımda polis amca var ve bana bakıyor. Çıktığımda tutuklanan adamların atıldığı bir hapis yeri var ve ben burada kaldım. Yeni görev falan açamıyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyuna baya bir güncelleme gelmiş ben ilk çıktığında oynuyordum ve 3 görev vardı sadece.Tekrar indireyim.

Probleminiz için de tahminimce çıkıp girerseniz düzelecek gibi görünüyor.
Olayı çözdüm şu resepsiyon gibi yerdeki korkuluklarda kapı var mış üstüne gidince açılıyormuş o şekilde çıktım.
Oyuna baya bir güncelleme gelmiş ben ilk çıktığında oynuyordum ve 3 görev vardı sadece.Tekrar indireyim.

Olayı çözdüm şu resepsiyon gibi yerdeki korkuluklarda kapı var mış üstüne gidince açılıyormuş o şekilde çıktım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…