Real Racing 3 Kapanıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

THE KEROXEA 6

Üstün
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Çocukluğumuzun en kaliteli yarış simülasyonu kapanıyor.

Başımız sağ olsun.

Ben 30 GB'lik oyunun verilerink SD Data verisi ve ayriyeten Xiaomi Backup dosyası olarak arşivlemeye karar verdim, sunucular kesilse bile en azından oynayabileceğim ama yeni nesil bu tadı alamayacak.

Indirip indirip oynamadigim bir oyundu ancak iyi oldugunu biliyordum. Burada EA'a ne seyler yazarimda forumdan banlarlar. Bir oyunu daha bitirdiler ya ben bir şey demiyorum adamlar zevke geliyorlar oyun batirinca.

Indirip indirip oynamadigim bir oyundu ancak iyi oldugunu biliyordum. Burada EA'a ne seyler yazarimda forumdan banlarlar. Bir oyunu daha bitirdiler ya ben bir şey demiyorum adamlar zevke geliyorlar oyun batirinca.
Benim de en sevdiğim mobil oyundu.

Mobilden oyun oynanır diyordum ya hani arkadaşlar, her şey bu oyun içindi. Artik mobilden oyun falan oynanmaz. Bir adam gibi kaliteli yarış simülasyonu vardı o da gitti.

Zamanı için güzeldi de şuan için çok berbat kaçıyor fizikleri, yine de üzücü. Severdim ben de.
Çocukluğumuzun en kaliteli yarış simülasyonu kapanıyor.

Başımız sağ olsun.
Oyun offline oynanıyor mu ki?

Mobilden oyun oynanır diyordum ya hani arkadaşlar, her şey bu oyun içindi. Artik mobilden oyun falan oynanmaz. Bir adam gibi kaliteli yarış simülasyonu vardı o da gitti.

Ben hala mobilden oyun oynayamayan biriyim. 5 yasinda laptop ile baslayip 7 yasinda PlayStation 3 kullanmaya baslayinca telefonda her zaman zor geldi bana. Ama bu oyun cidden iyiydi.

Assoluto Racing var, Apex Racing var, Gran Velocita var. Hepsi de üstün Real Racing 3'ten. Bence deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…