Buluta yükleyeceğim müsait zamanda, paylaşırım forumda hocam. Paylaşınca buradan yazarım size. Ayrıca internette para hileli mod şeklinde APK + OBB Data dosyaları mevcut.
Grid Autosport gerek fizik gerek grafik açısından çok üstün zaten. Ama çocukluğumuz Real Racing 3 ile geçmiş. PC oyunlarından daha fazla otomobil modeline ve her araç için yüzlerce konfigürasyona sahip ayrıca arayüzü de mükemmel. Ondan Real Racing benim için başkadır.
Grid Autosport gerek fizik gerek grafik açısından çok üstün zaten. Ama çocukluğumuz Real Racing 3 ile geçmiş. PC oyunlarından daha fazla otomobil modeline ve her araç için yüzlerce konfigürasyona sahip ayrıca arayüzü de mükemmel. Ondan Real Racing benim için başkadır.
POCO kullananlar yaşadı o zaman. Kameradan malzemeden sensörlerden kısıp full işlemciye verdikleri için ucuz fiyata adamlar en üst düzey işlemciler kullanıyor.
Dediğin oyunlardan sadece Apex'i beğendim diğerleri cacık. Şu an mobildeki en sağlam yarış oyunu Grid Legends o da her cihazda çalışmıyor. Bir de Racing Master var o da grafikleri çok güzel gözüküyor ama oynanış kütük gibi.
Dediğin oyunlardan sadece Apex'i beğendim diğerleri cacık. Şu an mobildeki en sağlam yarış oyunu Grid Legends o da her cihazda çalışmıyor. Bir de Racing Master var o da grafikleri çok güzel gözüküyor ama oynanış kütük gibi.
Apex aralarında en dandik olanı, Assoluto Racing ve Gran Velocita direkt simülasyon, bilmiyorsun bence pistte araba sürmeyi. Yoksa kaliteliler. Grid Autosport'un fizikleri gerçekle alakasız.
Apex aralarında en dandik olanı, simülasyona en yakın olan Assoluto Racing ve Gran Velocita direkt simülasyon, bilmiyorsun bence pistte araba sürmeyi. Yoksa kaliteliler.
Bunlar simülasyon falan değiller dostum kötüler demiyorum ama gerek ses gerek sürüş gerek grafik olarak mobil oyun olduklarını belli ediyorlar direkt. Gamepad ile oynamama rağmen bir zevk alamadım. Zaten Grid 329 TL,15- 20 GB falan yer kaplayan bir oyun bu bahsettiğin oyunlar bedava 3-4 GB bir şey karşılaştırılamazlar.
Bunlar simülasyon falan değiller dostum kötüler demiyorum ama gerek ses gerek sürüş gerek grafik olarak mobil oyun olduklarını belli ediyorlar direkt. Gamepad ile oynamama rağmen bir zevk alamadım. Zaten Grid 329 TL,15- 20 GB falan yer kaplayan bir oyun bu bahsettiğin oyunlar bedava 3-4 GB bir şey karşılaştırılamazlar.
Ücret ile karşılaştırma yapmanın hiçbir anlamı yok, Grid Autosport'u Switch'ten oynuyorum, üst kalibre bir oyun olmasına bir lafım da yok ama kendi içinde gerçek dışı kompleks saçma sapan bir fiziği var. Gerçekle bağıntısız.
Oyunun fiyatıyla, kapladığı alanla simülasyonun da alakası yok. Simülasyona benzerlik açısından karşılaştırılabilir ve mobil pazarda simülasyona en yakın 2 oyun bunlar. Grid'i daha gerçekçi buluyorsan bu senin oyun algın seçiciliğin bir şey diyemem ama Grid Autosport çoğu yerde simcade olarak belirtiliyor. Assoluto racing'in ve Gran Velocita'nın fizik motoru çok çok daha realistik misyona sahip. İki oyunun da olmak istediği ve denediği şey simülasyon. Mobilde bunu yapabilmek epey zor, en iyi örnekler bunlar. Zevk alamama sebebin de simülasyon sevmemen olabilir.