Çözüldü Realme 9 Pro, oyunlarda 120 FPS almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mutlupide
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 657
  • Etiketler Etiketler
    fps realme
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mutlupide

Başarılı
Makaleler
1
Önceden SetEdit programında peak_refresh_rate değerini 1 yaparak çözüyordum ama Android 14 güncellemesinden sonra işletim sistemi bu ayarın değiştirilmesini reddetti hatasını veriyor. Nasıl çözerim?

Telefon 120 Hz oluyor sadece oyunlar olmuyor. Evet oyunlar 120 FPS destekliyor çünkü önceden yapmıştım.

Çözüm
SD 695 ile 120 FPS alabilecek misin ki? Asıl soru o.
Evet alıyordum sonuçta oyun osu ve Geometry Dash o kadar da zorlayan oyun değil. PUBG falan değil.

Sorunu çözdüm.

F-Droid'deki SetEdit programını adbden adb install --bypass-low-target-sdk-block SetEdit.apk komutuyla kurunca program hata vermedi ve peak_refresh_rate değerini 1 yaparak 120 hz kullanabildim.
SD 695 ile 120 FPS alabilecek misin ki? Asıl soru o.
Evet alıyordum sonuçta oyun osu ve Geometry Dash o kadar da zorlayan oyun değil. PUBG falan değil.

Sorunu çözdüm.

F-Droid'deki SetEdit programını adbden adb install --bypass-low-target-sdk-block SetEdit.apk komutuyla kurunca program hata vermedi ve peak_refresh_rate değerini 1 yaparak 120 hz kullanabildim.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Bro bunu PC aracılığı ile yaptın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…