Realme 9 Pro vs Realme 10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alazola
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    pro realme

alazola

Uzman
İyi günler, telefonla oyun oynamıyorum sadece banka, alışveriş vs bazı uygulamalar ve biraz kamera ve şarjı önemli. Bütçem maalesef bu kadar. Biraz araştırdım ve Realme 9 Pro'yu beğendim ama 10 da aynı fiyata satılıyor, siz ne düşünüyorsunuz? Ya da sizin başka önerileriniz var mı?

Buna da bakabilirsiniz, 720p ekran sizin için sorun olmaz ise çok daha az batarya kullanımı ve çok iyi bir hız sağlıyor cihaza. Ev içi olduğu için daima en düşük parlaklık ile %30 arası , konum vs. kapalı , wifi ile 2-3 saat pes geri kalan gündelik kullanım (Google chrome -yotube video izleme vs.) 16 saat ekran süresi alıyorum.

İlk Tecno telefon bakıyordum aslında ama çok fazla almayın diyen gördüğüm için biraz soğudum. Bir tanıdığım Tecno Spark 9 Pro kullanıyordu ona bakmıştım fena değil gibiydi ama 10 pro için kronik sorun mesajı çok gördüm. Buna da bakacağım.

Artıramam maalesef, ilk 9i bakıyordum aslında ondan buraya yükseldim. Daha yükselemem maalesef.

Bütçe arttırılamıyorsa Samsung A15 6/128 (4 GB RAM olan versiyonunu alma) alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/samsung...nt=HBCV00005MKELF&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Çoı çok yakın cihazlar, bence 9 Pro daha şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…