SD 888 çok fazla enerji tüketen ve ısınan bir işlemci bu sebeple oluyor yazılımsal çözüm bulamazsan ekstra soğutma için telefon arkası fan gibi çözümlere gitmen gerekebilir veya oyun içerisinde cihazı 60Hz kullan bu da sıcaklığı düşürecektir ve uyarının gelmesini engelleyebilir.
Telefonun benchmark puanı yüksek, oyunlarda rahat 120Hz, yüksek grafiklerde oynamak için aldım. Bir baktım pili oyun oynamadan normal kullanımda akşama kadar zor götürüyor.
Hep güç tasarrufunda kullanıyorum. Telefonun şarjı bitmesin diye şarj yiyen ne varsa kapatıyorum. Pili bitmesin diye hiçbir özelliği kullanamaz oldum bıktım artık tüm özellikleri kullanıyorum. bilseydim şarjı tek seferde 3 gün götüren bir telefon alırdım.
O zaman kapatılmıyor. Bu arada bu hotspot uyarısını ilk sizden duydum. Bende 3 senedir aynı grubun aynı işlemcili farklı bir cihazını kullanıyorum. (bbk) hiç rastlamadım böyle bir uyarıya, 45 derece sıcaklıkları da görmedim. Realme GT 2'nin termali bu kadar kötü müydü ya?
Hocam çok sinir olmuştum ya SS almıştım sildim bir dahakine karşılaşırsam kesinlikle SS alacağım size göstereceğim. Büyük ihtimal tatilden sonra gönderebilirim o zaman yaşayacağım hotspot uyarısını. Ya neden ayarlarda yok ki hiç anlamıyorum. Telefonum ısındığından dolayı hotspot özelliğini kullanamıyorum çok saçma geliyor hiçbir telefonda görmedim bunu ya.
Hocam çok sinir olmuştum ya SS almıştım sildim bir dahakine karşılaşırsam kesinlikle SS alacağım size göstereceğim. Büyük ihtimal tatilden sonra gönderebilirim o zaman yaşayacağım hotspot uyarısını. Ya neden ayarlarda yok ki hiç anlamıyorum. Telefonum ısındığından dolayı hotspot özelliğini kullanamıyorum çok saçma geliyor hiçbir telefonda görmedim bunu ya.