Çözüldü Realme UI Güncelleme Aracı: Unable to execute file

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Bu yazılımın işe yaramayacağını burada söylemiştim ve tam da tahmin ettiğim gibi oldu.

Kod:
Unable to execute file:
C:\Program Files(x86)\realmeUpgradeTool\OplusUpgradeTool.exe

CreateProcess failed; code 740.
İstenen işlem için yükseltme gerekiyor.

Açılır açılmaz hata verdi. Konuyu yazarken anladım ama. Yükseltme dediği sanırım yönetici hakları...

Son düzenleme:

Hocam zaten bu yazılım eski. 2 sene öncesinin güncellemesini yüklüyor. Zaten Realme güncelleme konusunda adamakıllı bir şey yapsa şaşardım. 3 aydır Realme UI 5.0'ı bekliyorum Realme GT2'ye.

Prestiji düşük Realme. Çok bir beklentiye girmiyorum ben artık. Realme 11 Pro Plus Çin versiyonunda Realme 5.0 beta güncellemesini aldım ancak güncellemeyi indirip çıkardıktan sonra doğruladım ve yükle tuşuna bastım, sonra telefon yeniden başlatılıyor ve güncellemenin başarısız olduğunu belirten bir bildirim gösteriyor.

Vallahi ya. Bu kadar F/P cihaz yap sonra güncelleme yazılımı elinde patlasın. Zaten Bootloader kilidi açılmıyor bu Allah'ın belası şeyin çok sinirimi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…