Realtek Gaming 2.5GbE Family Controller son sürücüsü nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeonDragon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 458

NeonDragon 9

Başarılı
İnternet kartıyla da şöyle bir durum yaşadım yaklaşık 3 hafta önce. Eski evdeki interneti bağladığımda bilgisayarım o interneti görmedi. Kabloda falan sıkıntı yok çünkü başka bilgisayara bağladığım zaman çalışıyor internet. Ama bu bilgisayar görmüyordu. Tanımlanıyor, ağ kablosu takılı değil diyerek döngüye giriyordu. Eğer yazılım kaynaklıysa, sürücüleri ASUS sitesinden kurdum daha güncel sürümü nereden bulabilirim?

Şu anda kablolu internet bir sıkıntı yok. Eski evdeki internette böyle bir sorun yaşamıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattığım şekilde donanım kimliğine bak. Daha sonra yukarıda attığım Windows 11 için uyumlu son Ethernet sürücüsüne ait context kimliklere bakıp kendi kimliğinle kıyasla.

Check in edebilirsin kimliklerini > Realtek RTL-81xx

Eğer kimliğin uyumluysa indirip kur, eğer değilse kimliğini buraya at ve ben de sürücü arayayım.

Bir bilgi daha bir paylaşayım; bugün format atma nedenim de internetin kesilmesiydi. Durduk yere internet gidip geliyordu. Evde internet var ama bilgisayarda yok. Bağlantı gidip geliyordu anlık. Büyük ihtimal sorun internet kartı sürücüsünde

Şu an elektrikler kesildi. Bilgisayarı kapattım. Az sonra gelir. Hemen atacağım donanım kimliğini.

Ben de driver arayacağım. Bulursam atarım buraya.

Bu kimlikler uyumlu değil galiba.

[CODE title="Kimlikler"]PCI\VEN_10EC&DEV_8125&SUBSYS_208F1043&REV_05
PCI\VEN_10EC&DEV_8125&SUBSYS_208F1043
PCI\VEN_10EC&DEV_8125&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8125&CC_0200[/CODE]

Bendeki donanım kimlikleri bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…