Recep Baltaş abi ile gerçek hayatta nasıl tanıştım?

Shaddle

Uzman
Abi, Kirpi Sonic 3 filmi Türkiye'de yayınlanmaya yakın UIP bir hikaye attı. Hikayede Kirpi Sonic 3 galası için çekiliş yapıldığını söylemişler, tabii ben ve birkaç arkadaşım çıkmaz ama şansımızı deneyelim diyerek katıldık. Galadan 1 gün önce çekiliş açıklandı, arkadaşım kazanmıştı ama ben kazanamamıştım. Çekiliş bileti 2 kişilik olduğu için arkadaşım beni onunla beraber götürecekti filme fakat sonradan arkadaşımın ailesi ona izin vermeyince bileti bana verdi ve başkasıyla gitmemi söyledi. Ben de @Bütçe nedir arkadaşıma ulaştım. Kendisi kabul etti fakat sonradan kendi işleri çıktığı için o da gelemedi. Ben de son çare kardeşimi götürdüm oraya. Ortam hoş falan, filme 1 saat var mış. Kardeşimle ben erken geldiğimden dolayı biraz galada ne var ne yok diye tur atıyoruz etrafta, 5 dakika sonra film salonlarından bir tanesinden Minecraft Evi çıktı gelenleri selamladı falan, ben tabii kardeşimle şaşırdım. Minecraft Evi ve Sonic, ne alaka? Neyse, sonra diğer ünlüler gelmeye başladı. Uras Benlioğlu, Tuna Ada Büyük falan derken kardeşim bana seslendi. Efendim dedim, kardeşim sonra bana o sihirli cümleyi söyledi "Oğlum, Recep Baltaş abi burda lan". Recep Baltaş? Recep Baltaş, Sonic 3 filminde. İlk önce @Bütçe nedir arkadaşımı aradım ve dedim ki, "Recep Abi burada, Bütçe Nedir." o da bana "Nasıl lan" dedi. Sonra benden ona ses kaydı attırmamı istedi, tabii heyecanlıyım abi biraz zor gittim adamın yanına. Neyse eninde sonunda gidebildim, ilk önce selamlaştık çok küçük sohbet ettik ve @Bütçe nedir arkadaşım için ses kaydı aldık. Sonra kardeşim, ben ve Recep abi fotoğraf çekindik. Olay bu kadar yani. Recep abiyle ondan sonra muhabbet etmedik. 2-3 dakika sürdü ama bayağı tatlı bir andı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Recep Baltaş ile sohbet etmeyi isterdim.

Arkadaşlar anıda bir yer eksik kalmış. Etkinliği düzenleyen de Minecraft Evi, unutmadan yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…