megaton Uzman Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 797 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 26 Mayıs 2024 #21 Recep Baltaş dedi: Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdi Tesla'ya binmek vardı
Recep Baltaş dedi: Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdi Tesla'ya binmek vardı
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 26 Mayıs 2024 #22 megaton dedi: Şimdi Tesla'ya binmek vardı Genişletmek için tıkla... O tesla'ya binen nasıl hala fetöden içeri alınmadı anlamadım.
megaton dedi: Şimdi Tesla'ya binmek vardı Genişletmek için tıkla... O tesla'ya binen nasıl hala fetöden içeri alınmadı anlamadım.
Alawar Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 342 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 299 26 Mayıs 2024 #23 Cephede çarpıştığı fotoğrafı bekledim konuya girerken.
megaton Uzman Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 797 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 26 Mayıs 2024 #24 XEfe.Bey dedi: O tesla'ya binen nasıl hala fetöden içeri alınmadı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kuzeni yazmış kendisi değil
XEfe.Bey dedi: O tesla'ya binen nasıl hala fetöden içeri alınmadı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kuzeni yazmış kendisi değil