Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Technopat moderatörü deniyor, arkasında Technopat var denmiyor. Okuduğumda Technopat'ın suçlu olduğu aklıma bile gelmedi. Oradaki bir moderatörün suçlu olduğu iddia ediliyor. Ama insanlar sağlıklı düşünmeyi bilmediği için ve hemen bir taraf seçme psikolojisinde olduğu için hemen hüküm veriyor.

Bir keresinde Atatürk forumunda bir moderatör bana Atatürk'e peygamber yarısı dediğim için bayağı celallenmişti. Böyle Atatürk düşmanı tipler kökten dinci tayfadan oluyor genellikle; bu tarz konularda fazla hassas oluyorlar. Ama size bir tavsiye: her kimse, büyük bir ihtimal bu forumda en Atatürkçü görünen tiplerden birisidir. Kamufle olmak lazım, bilirsiniz.

@gen2, bana kalırsa dincilikten ziyade tamamen yobazlıktan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Technopat'da mı?

Bu konuyu ilk önce X'de gördüm ve bu paylaşım bana prim gibi gelmedi ki; çünkü açık açık delillerinizi ve durumu belirtmişsiniz. Fakat bu konuyu buraya da taşıyıp konuyu daha da uzatmanın alemi nedir, anlayamadım. Her şeyden ziyade, bunu bir yazar değil de yönetimin konuyu açması zaten apayrı bir olay. Aşağıdaki arkadaşa hak veriyorum; haklıyken konuyu farklı amaçlara alet ediyorsunuz.

Delil göremedim ben. Sadece CF raporu konulmuş.

Delil göremedim ben. Sadece CF raporu konulmuş.

Ben bu tür konulardan anlayan birisi değilim ama Recep abi burada bir iddiada bulunmuş ve cevap beklemiş olabilir. Ben durumun arka planından ziyade konunun alet edildiği durumu değerlendirdim.

@Hans, topluluk olduğumuz için paylaşılıyor olabilir aslında, öyle düşünmemek gerekiyor. Herkes buralara girmiyor, şeffaflık yoksa zaten şüpheli veya gizemli olarak bakılması gerekiyor.

Bu arada site gezdiğim 7 forum arasında en yavaş olanı. Bildirimi açana kadar yenisi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…