Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Elinize sağlık, olan şey tam olarak bu.

Gereksiz yere körü körüne forum sahiplenmeye, holiganlık yapmaya ya da en basitinden karalamaya gerek yok.

Bahsi geçen olayda kimse sizin gibi düşünmüyor, direkt saldırgan tavırlar sergiliyor. İşin özü tam da dediğiniz gibi. Technopat'a dair bir suçlama yok, karalama yok. Orada görev alan bir kişiden şüphelenilmiş ve hukuki süreç başlatılmış. Sürecin tamamlanmasını bekleyelim.

Teşekkürler yorumunuz için

İşler çok karmaşıklaşmış... Bu kadar karmaşıklaşmasına gerek yok. Belli ki yapan biri acemi birisi, sadece (kendini) test ediyor, ya da başka kasıtlı olarak bir yanlış yönlendirme dönüyor. Kaldı ki bu zarar verme amacıyla yapılan saldırılar Cloudflare sunucularına bile isteye yapılmaz.

Bakınız, Cloudflare ne işe yarıyor?

Cloudflare arkasındaki Techolay sunucusu:
https://45.152.******:80/

Umarım daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sefer de iyi niyetli anlaşılır...

Son düzenleme:
Sunucuyu bizzat ben taşıdım. Daha kendi sunucularıma vermediğim önemi verdim.

Benim gibi geliştirici varken, Barış gibi güvenliğe önem veren yönetici varken sizce artık gerçek IP adresimiz artık ifşa olur mu?

Techolay artık gelişecek. Saldırılara rağmen açılabilir hâle geldi. Düzenlemeler yaptık ve daha bir çok düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz. Artık acemiliğin olmadığı konusunda içiniz rahat olsun.

Ayrıca bir IP adresine ulaştığınız zaman rızasız bir şekilde direkt herkese açık şekilde paylaşım yapmayın lütfen. Bu konuda hassas davranmanızı rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…