Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Geliştirici taglı adamın bu kadar yerinde duramama sebebi ne, o zaman hocam? Sizin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi konuşuyor da, konu açıldığından beri size saygım sonsuz; o konuda bir şey demiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle bir şey ben de demedim zaten. Onu nereden çıakrdınız anlamadım. Demeye çalıştığım Moderatör veya Technopat kelimelerinin kullanılmasına gerek yoktu. Normal bir şekilde açıklama yapılabilirdi ve insanlar "tamam, muhteşem" deyip geçerlerdi. Hiçbir zamanda olay büyümezdi.

İşin sonunda suçlu çıkınca da açıklama yapılırdı.

Benim amacım bu olayın zaten forum ayrımcılığından çok birisi varsa çıkarılsın ortaya ve forumlardaki insanların karşı forumun insanını ayırmadan eleştiri yapması ama durmadan biri birine sallıyor baydı yeter.

Geliştirici taglı adamın bu kadar yerinde duramama sebebi ne, o zaman hocam? Sizin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi konuşuyor da, konu açıldığından beri size saygım sonsuz; o konuda bir şey demiyorum.

Ne demek istediğinizi anladım ancak başlık ve duyurunun kapsamına ilişkin gerekçemizi birkaç kez açıkladık. "Şöyle yazılmalıydı" yönündeki fikrinizi de ayrıca not aldım. Aynı hususu tekrar tekrar tartışmanın konuya katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Bundan sonrasında başlığı teknik ve hukuki gelişmeler çerçevesinde sürdürelim.

Katılıyorum mümkünse taraf tutma olmasın baydı bu işler suçlu kimse çıkarılsın ortaya ayrımcılık saçma.

@Barış 2 tarafında gönlü böyle olsun mümkünse.

Geliştirici taglı adamın bu kadar yerinde duramama sebebi ne o zaman hocam sizin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi konuşuyorda konu açıldığından beri size saygım sonsuz o konuda birşey demiyorum.
Selamlar. Öncelikle benim bir adım var. Hasan diyebilirsiniz. Benim Salı günü yaptıklarım, şüphelinin bir Technopat Moderatör üyesi olmasına verdiğim ihtimalin yüksekliği ve her defasında beni hedef almalarına sinirlenmemdi.

Ardından davranışlarımın yanlış olduğunu uyaran Techolay yönetimi, mesajlarımı zaten temizledi. Ben elimdeki veriler ile şüpheli hakkında gerekli yasal süreçlere başvurdum ve artık bundan sonra artık tavsiyeler üzerine sessiz kalacağım.

Kendinizi benim yerime koyarak empati kurarsanız, her zaman projeleriniz hakkında doğru olmayan bilgilere müsaade edilmesi ve projelerinizin yıllarca hedef alınmasının ardından bu başlıkta haber gördüğünüzde nasıl sinirlenmiş olabileceğime hak verirsiniz. İlgili sitedeki moderatörlerin sansürlerinin etik dışı olduğunu anlatmaya çalıştığım Ali Güngör'ün başka Tweet'te bana "Engelli" demesi, ardından da ben bunu insanların görebileceği bir yere yazdığımda hemen "Engelli=Block" şeklinde savunma modeline geçmeye başlamasından da maruz kaldığım şeyleri daha net anlayabilirsiniz.

Umuyoruz ki saldırgan gerektiği cezayı aldığında bu konular kapanır ve herkes kendi önüne bakar. İyi sosyaller dilerim.

Tabii ki sinirlenmekte haklısınız ama bunu ömürlük bir sinirmiş gibi yansıtmanız çok abartı. Dediğim gibi Barış hocama, mümkünse bu olayları forum adı geçirmeden, herkesin kendi ekmek teknesini zedelemeden ilerletelim. Moderatör kadrosuna karışamam veya yöneticilere Ali Güngör'ün laflarıdır veya Recep'in laflarıdır; sizin laflarınızdır, kendince sebepleriniz vardır, hak veriyorum. Ben kendi gördüğüm kadarıyla laflarınıza ithafen yazmak istedim, yoksa kimseye mutlak bir nefretim yok, hiçbir forumu savunmuyorum burada.

Ali Güngör için bir şey diyemem o sizin husumetiniz ama bir kişinin yaptığı şeyi üye olduğu yerlere veya görev yaptığı yerlere suç atmadan yapmak daha iyi olur. Ali Güngör Technopat yöneticisi adıyla biliniyor ama bunu forum yetkisiyle değil de insani olarak eleştirmek daha doğru olur. Forum kavgaları forum kavramını zedeliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…