Selam. Öncelikle benim bir adım var. Hasan diyebilirsiniz. Benim salı günü yaptıklarım, şüphelinin bir Technopat moderatör üyesi olmasına verdiğim ihtimalin yüksekliği ve her defasında beni hedef almalarına sinirlenmemdi.
Ardından davranışlarımın yanlış olduğunu uyaran Techolay yönetimi, mesajlarımı zaten temizledi. Ben elimdeki veriler ile şüpheli hakkında gerekli yasal süreçlere başvurdum ve artık bundan sonra artık tavsiyeler üzerine sessiz kalacağım.
Kendinizi benim yerime koyarak empati kurarsanız, her zaman projeleriniz hakkında doğru olmayan bilgilere müsaade edilmesi ve projelerinizin yıllarca hedef alınmasının ardından bu başlıkta haber gördüğünüzde nasıl sinirlenmiş olabileceğime hak verirsiniz. İlgili sitedeki moderatörlerin sansürlerinin etik dışı olduğunu anlatmaya çalıştığım Ali Güngör'ün başka Tweet'te bana "engelli" demesi, ardından da ben bunu insanların görebileceği bir yere yazdığımda hemen "engelli = block" şeklinde savunma modeline geçmeye başlamasından da maruz kaldığım şeyleri daha net anlayabilirsiniz.
Umuyoruz ki saldırgan gerektiği cezayı aldığında bu konular kapanır ve herkes kendi önüne bakar. İyi Sosyaller dilerim.