Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

İlginç, o zaman kasıtlı büyük işler dönüyordur; belki rakip sitelerden geliyor olabilir. Veya kafaya takmış, takıntılı sevmeyen birisi olabilir.

test.teteos.net sayfasından mı bahsediyoruz? Hayır. False-Positive'ye neden olacak bir hata yapıldı. O durumu hatırlattığın için teşekkürler, el atayım.
Site geneli, MEB'de algiliyormus bu arada. Hangi moderator yapmis olabilir diye dusunuyorum su an.

Bu GTA'dan dolayi malware algilamasin? Girince sasirdim.

Site geneli, MEB'de algiliyormus bu arada. Hangi moderator yapmis olabilir diye dusunuyorum su an.

Bu GTA'dan dolayi malware algilamasin? Girince sasirdim.
Hayır sanmam. test.teteos.net/i adresine bir binary dosyası yüklemiştik. PiluX Setup aracını test etmek için yapıyorduk. Meğer her domainin /i adresi taranıyormuş. Bizim şansımıza da bu geldi. Güvenlik firmaları sitemizin art niyetli bir şey yaptığını düşünmüş.

Hepsiyle tek tek iletişime geçeceğiz.

Ortalık 56 karşı tarafta. Konuyu yanlış yere çekmeye ne kadar meyilliler. 'Elinde sonunda kimin yaptığı ortaya çıkacak' dediğim halde sanki onlara küfretmişim gibi hepsi saldırmaya başladı. Onlar saldırdıkça daha da keyifleniyorum tam reziller.

Şu an o forumda bizi konuşuyorlar.

Yeşil forum yıllardır moderatörlerinin bir türlü belirli bir kaliteye ulaşamamış olmasıyla ünlü zaten. Ali beyin Twitter'daki "biz moderatörleri değiştiriyoruz burada tutunamayanlarda bize laf atıyor" savunması hiç mantıklı gelmiyor bana, kalite sorunu zaten kendi moderatörlerinizde oradan ayrılan birinin size laf atması teknik açıdan normal değil mi şu anki konudan bağımsız?

Neye keyiflendiniz anlamadım baktım şimdi konuya da sizin yoruma sadece 2 tane ifade gelmiş ve hiç yanıt gelmemiş kim nasıl saldırdı size çok merak ediyorum zor mu çıktınız oradan.

Neye keyiflendiniz anlamadım baktım şimdi konuya da sizin yoruma sadece 2 tane ifade gelmiş ve hiç yanıt gelmemiş kim nasıl saldırdı size çok merak ediyorum zor mu çıktınız oradan.
Sanırım göndermeleri görmediniz. Tekrar göndermelere bakın. Daha da karışmıyorum bu konuya umarım bu şahıs bulunur ve iki tarafta gerekeni yapar. Kolay gelsin hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…